به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تبریز، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آلهاشم نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی امروز در خطبههای نماز جمعه این هفته تبریز، اظهار داشت: خیزش دانشجویان آمریکا و اروپا را شاهد هستیم که به عبارتی شورش عقلانیت و انسانیت بر علیه شرارت است.
حجت الاسلام و المسلمین آلهاشم افزود: امروز عقلانیت به دانشگاههای اروپا و آمریکا رفته به طوریکه بیش از هزاران استاد و دانشجو دستگیر شدهاند.
وی گفت: نفرت عمومی از رژیم صهیونیستی و حامیان آن در حال گسترش است و این تظاهرات را باید نشانه این دانست که مقابله با ظلم یک امر فطری است.
امام جمعه تبریز یادآور شد: همه این تحولات نشانگر فروریزی صهیونیست است که از بام جهان فرو ریخته.
وی تأکید کرد: اجتماعات ضد لیبرال دموکراسی به مرز بحران رسیده، به طوریکه جوانان آمریکا طرفدار فلسطین و دولتمردان حامی صهیونیست هستند و این تفاوتها به مرور در همه موارد در این کشور خود را نشان خواهد داد.
خطیب نماز جمعه تبریز یادآور شد: امروز صحنه بینالمللی شفاف و روشن است و امروز تنها ایران در برابر صهیونیستها نایستاده، بلکه همه صف کشیدهاند.
وی اظهار کرد: دشمن از طریق رسانههای خود به دنبال بازسازی اغتشاش و آشوب در کشور است، هر روز یک خبر جعلی و انحرافی منتشر میکند تا دستگاه افکار عمومی را مختل کنند.
وی ابراز کرد: دشمن به دنبال بازتولید نفرت در جامعه است، نسخه تمام این هجمهها، حفظ وحدت و انسجام ملی است و نباید با ایجاد دوقطبیهای کاذب دشمن را به طمع بیندازیم، همه وظیفه داریم موضوعات فرعی را تبدیل به اصل نکنیم، دستگاههای دولتی و اجرایی باید چرخه خدمات رسانی را افزایش دهند و خدمت به مردم اصل قرار گیرد.
وی بیان کرد: امروز یک تکلیف مضاعف روی دوش نخبگان و اساتید ماست و رهبر معظم انقلاب نیز روز چهارشنبه همین مطالبه را داشتند که اساتید و نخبگان باید دانش آموزان، جوانان و نوجوانان را از منطق و عقلانیت سیاستها و رفتار نظام جمهوری اسلامی مطلع کنند و بدانند پشت شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» ملت چه منطقی نهفته است و چرا ایران، حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولتها نیست.
حجت الاسلام و المسلمین آلهاشم با بیان اینکه اکنون نوبت وعده صادق اقتصادی است، خاطرنشان کرد: وعده صادق اقتصادی این است که دولت برای جهش تولید ساز و کارهای واقعی حضور مردم را هرچه سریعتر بررسی کند و بهترین راهها و سازوکارها برای مشارکت مردم در تحقق جهش تولید را برگزیده و عملی سازد.
وی به انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در تبریز و شبستر و میانه انتخابات برگزار خواهد شد، که اولا مردم برای مشارکت قوی و به تبع آن مجلس قوی دقت کنند.
امام جمعه تبریز متذکر شد: همه اقشار و گروهها باید مردم را برای شرکت در انتخابات ترغیب کنند.
وی گفت: از کاندیداهای راه یافته به دور دوم درخواست داریم اخلاق را رعایت کنند، زیرا تخریب زیبنده ما نیست و خودتان را معرفی کنید و دیگری را تخریب نکنید.
خطیب نماز جمعه تبریز خاطرنشان کرد: امروز جامعه آموزش و پرورش و دانش آموزان در عرصههای گوناگون افتخاری برای کشور هستند.
وی با اشاره به بازدید امروز خود از مدرسه طالقانی که آزمون قرآن در آن برگزار میشد، یادآورشد: این مدرسه امروز مملو از دانشآموزانی بود که برای آزمون حفظ قرآن آمده بودند.
نماینده ولیفقیه در استان آذربایجان شرقی، در اعلام مناسبتهای هفته به شهادت امام جعفر صادق(ع) اشاره کرد و یادآور شد: فردا دستهجات حسینی در بازار و خیابانها عزاداری خواهند کرد.
وی اذعان کرد: امام جعفر صادق(ع) دلیل اصلی احیای مذهب شیعه است و او به راستی همانند اسمش به عنوان نهر جاری پرفایده عمل کرد.
حجت الاسلام و المسلمین آلهاشم، به ۱۸ اردیبهشت روز هلال احمر اشاره کرد و گفت: تأمین برای احترام انسانها، کوشش برای صلح و پایداری میان ملتها، حمایت از ملتها و سلامت آنها، حضور در بحرانها از جمله ویژگیهای هلال احمر است که برای این خدمات، مرز نمیشناسند.
وی ابراز کرد: هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در زلزله ترکیه افتخارآفرینی کردند که هیچگاه فراموش نمیشود.
امام جمعه تبریز، با اشاره بر اهمیت اسناد ملی، اظهار کرد: تاریخ گواه این است که هرگونه تلاش برای از بین بردن اسناد و هویت ایران شده، ولی تلاش بسیاری شده تا این اسناد و منابع گرانقدر حفظ شود.
وی با بیان اینکه برخی از گناهها هستند که انسان تصمیم بر انجام آن دارند ولی انجام نمیدهند، خاطرنشان کرد: گناه دیگری نیز هست که بعد از انجام آن توبه میکنند و طلب مغفرت میکنند.
خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد: دروغ گفتن، غیبت کردن و تهمت، گناهان زشتی هستند که کیفر سخت در بردارند.
وی اظهار کرد: مکان و زمان گناه و اصرار بر گناه همه اثر دارند و بدترین گناه نیز گناهی است که انسان آن را کوچک بشمارد.
حجت الاسلام و المسلمین آلهاشم تصریح کرد: قتل نفس، زنا، شرابخواری، فرار از میدان جنگ، تصرف ظالمانه در اموال یتیم، خوردن خون و گوشتهای مردار و خوک، رباخواری، قمار و کمفروشی، تهمت به زنان پاکدامن و یأس از رحمت الهی و کمک به ظالم و سوگند گناه، شادی در انجام گناه، از جمله گناههای بزرگ است.
وی به آثار و تبعات گناه اشاره کرد و گفت: گناه و نافرمانی در روح و روان و فرد و خانواده و اجتماع تبعات زیادی دارد که از جمله آن عذاب وجدان و قصاوت قلب، سلب نعمت، رد دعا و تغییر رزق، محرومیت از عبادات، بلای ناگهانی، قطع باران، ویرانی خانه، رسوایی و خواری است.
وی بیان کرد: راههای جبران گناه نیز توبه، جبران بدیها، ایمان قوی و انجام کارهای نیک، استغفار، نماز خواندن، پرهیز از گناهان کبیره، شرکت در جهاد و شهادت، انفاق وکمک به مستمندان، حل مشکلات مردم است.
انتهای پیام. /