به گزارش خبرگزاری حوزه، مرتضی نجفی قدسی از فعالان رسانه ای و قرآنی در یادداشتی به مناسبت دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری در روز جمعه ۸ تیر۱۴۰۳ آورده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
إِنَّالله یَأمُرُکُمْ أنْ تُؤَدُّوا الْأمَانَاتِ إِلَی أهْلِهَا (سوره نساء، ۵۸)
به درستی که خدا به شما امر میکند تا امانات را به اهلش بسپارید.
قطعاً پست ریاست جمهوری یکی از مهمترین اماناتی است که باید به فرد لایق و شایستهاش سپرده شود چرا که با سرنوشت یک ملت سروکار دارد و حداقل برای چهار سال رشته اقتصاد و سیاست و فرهنگ کشور به او سپرده میشود و اگر صلاحیتهای لازم را داشته باشد میتواند کشور را به اوج برساند و اگر هم ضعیف و نالایق باشد فرصتهای کشور را هدر میدهد و وضع کشور را بدتر و به قهقرا میبرد.
روزهای حساسی را در پیش داریم و این ملت بزرگ ایران است که با حضور گسترده خود در انتخابات، قدرت ملی را به نمایش میگذارد. تکیه بر آراء مردم از سیاستهای اساسی جمهوری اسلامی از بدو تأسیس تاکنون بوده است. امام راحل عظیمالشأن همواره مردم را به حضور در پای صندوقهای رأی فرا میخواندند و رهبری معظم انقلاب نیز همواره بر حضور حداکثری مردم در انتخابات تأکید دارند.
مسلماً حضور گسترده و هرچه بیشتر مردم در عرصه انتخابات پاسخی روشن به تلاشهای اغواگرانه دشمنان در ناامید کردن ملت ایران است و دل ملتهای مسلمان و مستضعف که جمهوری اسلامی را حامی و پناهگاه خود میدانند نیز دلگرم خواهد کرد.
حضور حداکثری مردم، قدرت دیپلماسی مسئولان را در سطح بینالملل بالا خواهد برد و بر اعتبار کشور و ملت ایران در نزد جهانیان خواهد افزود. ملت ایران از مشکلاتی که دشمنان در اثر تحریمها تحمیل کردهاند نباید خسته و مأیوس شوند و از فرصت پیش آمده در انتخابات باید حداکثر استفاده را بنمایند تا بلکه با تحولی که در روند اجرایی کشور پدید میآید، کاستیها و مشکلات حل و مرتفع شود.
همه ما باید نسبت به وضعیت و سرنوشت کشور احساس مسئولیت کنیم و با انتخاب گزینه اصلح، زمینه پیشرفت کشور را پدید آوریم. ناامیدی هیچ مشکلی را حل نمیکند بلکه شرایط و وضعیت کشور را به عقب خواهد برد.
بحمدالله در این مرحله از انتخابات از سلایق و گرایشهای گوناگون حضور دارند و عملاً زمینه حضور هواداران همه سلیقهها و جریانهای سیاسی و اجتماعی پدید آمده است و قطعاً نظر اکثریت جامعه ملاک عمل خواهد بود.
وحدت ملی ملت ایران همیشه باید برقرار و محفوظ باشد و هیچگاه اختلاف آراء و گرایشها نباید موجب شکافی در وحدت ملی بشود، همه آحاد مردم ما باید نسبت به یکدیگر مهربان باشند و این دستور قرآنی است که میفرماید مسلمانان باید نسبت به کفار و دشمنان شدت عمل داشته باشند و بین خودشان با محبّت و مهربانی رفتار نماید. «مُّحَمَّدٌ رَّسُولُالله وَالَّذِینَ مَعَهُ أشِدَّآءُ عَلَی الْکُفَّارِ رُحَمَآءُ بَیْنَهُمْ».
بنا بر این اصل قرآنی هواداران گروهها و کاندیداها باید از تحقیر یکدیگر پرهیز کرده و با کمال احترام با همدیگر برخورد داشته باشند و پس از پایان انتخابات نیز همبستگی ملی باید حفظ شود و رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران خواهد بود و باید از همه ظرفیتها چه طرفداران خودش و چه رقبایش استفاده کند. ملت ایران، بارها امتحان خود را به خوبی انجام دادهاند و امیدواریم در این مرحله حساس نیز با احساس مسئولیت نسبت به سرنوشت کشور آگاهانه پای صندوقهای رأی حاضر شوند.