به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام سید حسین شفیعی دارابی در مراسم عزای سرور و سالار شهیدان که در دانشگاه مجازی برگزار شد، با برشمردن برخی از خصائص حضرت سید الشهداء علیه السلام، از جمله زیارت های مخصوصه حضرت در مناسبت های مختلف دینی گفت: در بین همه زیارت های حضرت أبا عبد الله الحسین علیه السلام، زیارت عاشورا بیشتر مورد توجه اهل بیت علیهم السلام بوده است.
استاد حوزه علمیه افزود: از این رو شایسته است به خواندن ظاهری زیارت و مجرد شرکت در جلسات بسنده نکنیم، بلکه به مضامین این زیارت شریفه بیشتر توجه کنیم که در هر عبارت آن دنیایی از معرفت وجود دارد.
وی در ادامه با ذکر این فراز از زیارت عاشورا : یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّی اَتَقَرَّبُ اِلی اللَّهِ وَ اِلی رَسُولِهِ وَ اِلی امیرِالْمُؤْمِنینَ وَ اِلی فاطِمَةَ وَ اِلَی الْحَسَنِ وَ اِلَیْکَ بِمُوالاتِکَ، ابراز داشت: تقرب به خدا و اهلبیت با موالات و دوستی و عشق به حضرت سید الشهداء از طرفی و با تبری و دوری جستن از دشمنانشان از طرفی دیگر پیوند خورده است که اگر این دلدادگی و تبری در جان انسان شکل بگیرد، تقرب به خدا و اهلبیت علیهم السلام تحقق پیدا می کند.
حجت الاسلام سید حسین شفیعی دارابی افزود: این موالات و برائت دارای سه لایه معرفتی، رفتاری و احساسی است.اگر معرفت و شناخت به امام نداشته باشیم مانند اهل کوفه که ابتدا دعوت کردند و سپس به جنگ حضرت رفتند، می شویم. باید سخنان امام را خواند و فهمید و به امام شناخت پیدا کرد.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: در حوزه رفتار نیز می بایست ملتزم به سلوک و سیره رفتاری امام حسین و امامانمان باشیم تا این موالات، موالات واقعی باشد و بالاخره باید برای مصائب حضرت اشک ریخت و مجالس عزا برپا کرد.
وی همچنین با بیان روایتی درباره مقام زائر حضرت سیدالشهدا علیه السلام بیان داشت: اگر زائر معرفت واقعی به امام حسین علیه السلام داشته باشد در بالای عرش الهی هم سخن حضرت حق خواهد بود.
نظر شما