خبرگزاری حوزه | همجنسگرایی در دنیای غرب به صورت یک قانون درآمده و مخالفت با آن را نیز نقض حقوق بشر میدانند!
جدای از ممنوعیت شرعی این کار شنیع که از گناهان کبیره است، از حیث عرفی و عقلی نیز تبعات منفی دارد و جا دارد طرفداران این قضیه به این نکات توجه داشته باشند.
خانواده از ارکان مهم تشکیل دهنده جامعه است و طبیعتا جامعه سالم جامعهای است که از خانوادههایی سالم و پاک تشکیل شده باشد. درصد قابل توجهی از ناهنجاریهای اجتماعی که در جوامع مختلف شاهد هستیم به طرز ملموس و غیر قابل انکاری ریشه در مشکلات خانواده دارد.
مشکلات خانوادگی ابعاد مختلفی دارد و میتواند معلول مسائل گوناگونی باشد؛ مثلا اعتیاد معضلی است که اگر جدی شود میتواند بنیان خانه و خانواده را با خاک یکسان کند و زندگی چندین نفر را به تباهی بکشاند.
خیلی از مواردی که برای خانواده مخاطرهآمیز است بعد از تشکیل خانواده به وجود میآید که عارض بر آن میشود؛ ولی مواردی هست که اساسا با بنیان خانواده در تعارض جدی است و کاملا باعث نابودی آن میشود.
داستان همجنسگرایی از آن مواردی است که چیزی برای بنیان خانواده باقی نمیگذارد و حتی نسل بشر را نیز با مخاطره مواجه میکند.
این کار قبیح، خلاف فطرت انسانی است و طبیعت انسان، پذیرش و تمایل قلبی به این موضوع ندارد. از طرفی تولید نسلی نیز در این صورت در کار نخواهد بود. نتیجه این میشود که شاکله خانواده به هم میریزد.
ارکان اصلی خانواده دارای پدر، مادر و فرزند است. همجنسگرایی هیچکدام از اینها را ندارد و قطعا نظام خانواده را بحرانی میکند. طبیعتا این روند، ناهنجاریهای دیگری را در جامعه ایجاد میکند و انسان از برخی نعمتهایی که میتوانسته داشته باشد محروم میشود. اینها همه از تبعات منفی همجنسگرایی است که با فطرت و عقل انسانی در تعارض است.
بنابراین میتوان به این نتیجه رسید کسانی که مروج این تفکر و فرهنگ هستند، خواسته یا ناخواسته با فطرت و عقل انسانی به مقابله برخاستهاند و عملا خواهان برچیده شدن نظام مقدس خانواده هستند و حرمتی برای خانواده قائل نیستند.
بابک شکورزاده