به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، سردار مهدی کبیری پور، جانشین فرماندهی سپاه علی ابن ابیطالب (ع) عصر امروز در همایش ائمه جماعات مساجد استان قم که به همت معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در سالن جلسات این مرکز برگزار شد ضمن تبریک ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم و گرامیداشت هفته دفاع مقدس عنوان کرد: باتوجه به هجمههای فرهنگی که به جوانان و جامعه ما صورت گرفته، امید است بتوانیم در این ایام، روحیه ایثار و شهادت را تقویت کنیم.
بیشتر بخوانید و ببینید:
جنگ جهانی علیه خانواده مخرب تر از جنگ غزه است / کسی حق ندارد حکم الله را تضعیف کند
تصاویر همایش ائمه جماعات مساجد استان قم
یکی از نیازهای کنونی پرداختن به کارکردهای مهم روحانیت است
سردار کبیریپور با اشاره به نقش روحانیت در دفاع مقدس گفت: یکی از نیازهای کنونی پرداختن به کارکردهای مهم روحانیت است که به این قضیه کمتر پرداخته شده است. روحانیت در ایام دفاع مقدس در دفاع از کشور پیشتاز این صحنه بودند و در جبهههای جنگ حضور پررنگی داشتند.
وی افزود: یکی از نقشهای مهم روحانیت در جبهه، تقدس بخشی و مشروعیت بخشی به دفاع از کشور بود. این تبیین میان جبهه حق و باطل، باعث تقویت روحیه جوانان شده بود.
روحانیت در دفاع مقدس ثابت کرد که میتوان ایمان را با عمل ترکیب کرد
جانشین فرمانده سپاه استان قم اظهار کرد: یکی دیگر از کارکردهای مهم روحانیت که باید به آن پرداخته شود این است که روحانیت با حضور خود در جبهههای جنگ تحمیلی ثابت کرد که میتوان ایمان را با عمل، و عمل را با بصیرت ترکیب و مخلوط کرد. خدمت روحانیت این بود که ترکیبی از ایمان و عمل و بصیرت ایجاد نمود.
وی خاطرنشان کرد: دیگر کارکرد مهم، بعد از دوران دفاع مقدس اتفاق افتاد و آن انتقال فرهنگ جبهه و جنگ، انتقال معنویت جبههها به جامعه بود. خیلی از افراد در جبههها که مثابه یک دانشگاه بود، موارد مهمی مانند اخلاق را در آنجا فراگرفتند که این نیز از برکات حضور روحانیت در جبههها بود.
سردار کبیری پور ادامه داد: کارکرد دیگر روحانیون تبدیل فضای خشن جنگ به فرصتی برای انسان سازی و تربیت نیرو بود که روحانیت به خوبی آن را انجام داد. حضور آنها در جبههها باعث شد این مطلب ثابت شود که روحانیت تک بعدی نیست، و علاوه بر وظیفه اصلی خود یعنی طلبگی، در سنگرهای مختلفی همچون پشتیبانی و … نیز حضور فعال داشتند.
در جنگ ترکیبی هستیم
جانشین فرمانده سپاه علی بن ابی طالب(ع) قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به صحبتهای رهبر معظم انقلاب مدظله العالی مبنی بر قرار گرفتن دشمن در لبه پرتگاه، گفت: تجربه نشان داده است که دشمن هرموقع از ابزارهای جنگ سخت و نظامی عبور میکند و رو به ابزار جنگ فرهنگی و شناختی بیاورد، این نشان از قرار گرفتن دشمن در سراشیبی سقوط است.
وی افزود: امروز ما در یک جنگ ترکیبی هستیم. به این معنا که دشمن هرچه داشته به میدان آورده، از تحریم و جنگ فرهنگی و… و اینها همه نشانههای افول دشمن است.
سردار کبیریپور عنوان کرد: جنگ شناختی که ما در میان آن هستیم یک جنگ چند بعدی است. هدف آنها از این جنگ تغییر باورها، واقعیتها، تغییر ادراکها نسبت به واقعیت و تغییر نگاهها نسبت به دستاوردها است. آنها کاری میکنند قله، دره نشان داده شود. در این بخش مهم، یعنی در باورها و اعتقادات ما نیاز اساسی به حضور فعال روحانیت داریم.
نظر شما