سه‌شنبه ۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۲
شور و نشاط علمی در حوزه‌های علمیه خواهران / هیجانی که از انتخاب یک راه متفاوت می‌آید

حوزه/ حال و هوای مدارس علمیه در آغاز سال تحصیلی متفاوت‌تر از سایر مراکز آموزشی است؛ زیرا کسانی که حضور در حوزه علمیه را انتخاب کردند برای بودن در حوزه علمیه، بر سر دو راهی انتخاب ایستادند و تصمیم گرفتند مسیری متفاوت تر از روند عادی تحصیل را انتخاب کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، چند روزی از آغاز سال تحصیلی حوزه‌های علمیه خواهران می‌گذرد و کمی از شوق و هیجان روزهای اولیه کاسته شده است و طلاب مشغول درس شدند.

به بهانه آغاز کلاس و درس برای گفت‌وگو و درک حس و حال، اهداف و افکار بانوان طلبه به میان شان رفتیم که با رویی گشاده پذیرای ما بودند. هر کدام حال و هوا و اهداف متفاوتی داشتند گروهی با شور و هیجان از انتخابشان می‌گفتند و عده‌ای هنوز تردید و نگرانی داشتند.

گروهی می‌گفتند که از انتخابشان راضی هستند؛ اما نسبت به آینده تردید و نگرانی دارند. بیش از هر چیزی حرف‌ها و رفتارهای اطرافیان نگرانشان می‌کرد.

یکی از طلبه‌هایی که سومین سال تحصیلش در حوزه علمیه خواهران بود، عنوان کرد: شما هر تصمیم و انتخابی که داشته باشید عده‌ای شما را سرزنش می‌کنند به همین خاطر در انتخاب تان اعتماد به نفس داشته باشید. در اینجا تجربه‌هایی را کسب می‌کنید که در کمتر جایی می‌توانید آن را به دست بیاورید.

وی ادامه داد: قبل از اینکه وارد حوزه علمیه شوم در یک رشته مهندسی در دانشگاه دولتی درس می‌خواندم؛ اما آنجا مرا جذب نکرد و آن چیزی که می‌خواستم را به من نداد؛ به همین خاطر تصمیم گرفتم وارد حوزه علمیه شوم وقتی اطرافیان از این موضوع مطلع شدند به شدت مخالفت کردند و می‌گفتند اگر قصد ادامه تحصیل داری رشته خودت را ادامه بده؛ اما من تصمیم خودم را گرفته بودم و با اینکه اطرافیان مخالفت فراوانی داشتند پای تصمیم و انتخابم ایستادم و از انتخابم راضی هستم.

بانوی دیگری اضافه کرد: هیچ وقت برای انتخاب حوزه علمیه تردید نداشتم و سر دو راهی قرار نگرفتم؛ چون از همان دوران مدرسه می دانستم که می‌خواهم وارد حوزه علمیه شوم.

شور و نشاط سال تحصیلی جدید در حوزه‌های علمیه خواهران/ هیجانی که از انتخاب یک راه متفاوت می‌آید

یکی دیگر از این بانوان طلبه اظهار کرد: اگر مسائل تحصیلی و علاقه شخصی به تحصیل حوزوی را هم کنار بگذاریم در حوزه علمیه مهارت‌ها و درس‌هایی را یاد می‌گیریم که در زندگی شخصی و تربیت فرزندان نیز کاربرد فراوان دارد و ناخواسته سبک زندگی مان را اصلاح می‌کند.

وی بیان کرد: یکی از اهداف گروه زیادی از کسانی که وارد حوزه علمیه می‌شوند مسئله تبلیغ و راهنمایی دیگران است؛ اما لازمه این کار خودسازی و اصلاح سبک زندگی خودمان است؛ به همین خاطر طلاب باید از همان سال‌های ابتدایی نسبت به این مهم توجه داشته باشند و فرصت‌ها را از دست ندهند. نکنه دیگر صبوری و بردباری در این راه است؛ اگر به این مسئله توجه نداشته باشند ممکن است زود دلزده و پشیمان شوند.

حال و هوای مدارس علمیه در آغاز سال تحصیلی متفاوت‌تر از سایر مراکز آموزشی است؛ زیرا کسانی که حضور در حوزه علمیه را انتخاب کردند برای بودن در حوزه علمیه، بر سر دو راهی انتخاب ایستادند و تصمیم گرفتند مسیری متفاوت تر از روند عادی تحصیل را انتخاب کنند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha