پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ |۱۹ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 21, 2024
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عباسی

حوزه/ جمعی از علما و ائمه جماعات اهل سنت اقلیم کردستان عراق حاضر در دوره آموزشی کوتاه مدت المصطفی با حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عباسی دیدار کردند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین علی عباسی رئیس جامعةالمصطفی ضمن خوشامدگویی به علما و ائمه جماعات اهل سنت اقلیم کردستان عراق،‌ خاطرنشان کرد:‌ المصطفی خدمتگزار فراگیرانی است که از سراسر جهان برای تحصیل علوم دینی به ایران می آیند و امروز نیز خرسندیم که فرصت داریم در خدمت شما عزیزان باشیم.

گذشت یک سال از جنایات رژیم صهیونیستی در سکوت مجامع جهانی

وی با اشاره به گذشته یک سال از جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان در سایه سکوت جوامع بین‌المللی، ابراز داشت:‌ در این مدت بیش از چهل هزار انسان بی‌گناه اعم از زنان و کودکان و غیرنظامیان توسط این رژیم یاغی و حامیان آنها به قتل رسیده‌اند؛ در حالی که هیچ اقدام موثری را از کشورهای جهان و منطقه برای توقف این جنایات شاهد نیستیم.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عباسی جنایات رژیم صهیونیستی را تنها محدود به یک سال گذشته ندانست و گفت: ریشه این جنایات از ۷۵ سال قبل و از زمانی آغاز گردید که کشورهای غربی بر اساس برخی توافقات خود این رژیم جعلی را پدید آورده‌اند. در منطقه ما صدها سال اقوام مختلف و پیروان ادیان و مذاهب مختلف در کنار یکدیگر زندگی مسالمت‌آمیز داشته اند، اما از زمانی که دولت‌های غربی به فکر استعمار و سلطه بر سایر کشورها افتادند، نقشه شومی نیز برای جهان اسلام جهت نابودی یا تضعیف دولتهای مسلمان طراحی نمودند.

عقب افتادگی علمی و تفرقه عامل افول دولت‌های اسلامی

وی ادامه داد: ‌در منطقه پهناور شبه قاره، دولت بریتانیا با راه اندازی کمپانی هند شرقی به تدریج کل منطقه را تحت سلطه و استعمار خود درآورد. پیشرفت علمی غرب در کنار عقب افتادگی علمی مسلمانان و ایجاد تفرقه میان اقوام و مذاهب اسلامی، دو عامل اصلی اجرای سیاست‌های استعمارگران بود.

رئیس جامعةالمصطفی به پیشینه تلاش استعمارگران جهت متلاشی نمودن دولت عثمانی به عنوان مقتدرترین دولت اسلامی در آن زمان پرداخت و یادآور شد: در زمان جنگ جهانی اول، انگلیسی‌ها و فرانسوی ها تلاش نمودند طرح خود را اجرا نمایند و با جدا کردن سرزمین‌های مسلمان از دولت بزرگ عثمانی، حاکمان دست‌نشانده خود را بر سر کار بیاورند. در سال ۱۹۱۶ و در میانه جنگ جهانی اول، فرانسوی‌ها و انگلیسی ها، ‌منطقه شامات را بر اساس قرارداد سایکس پیکو در میان خود تقسیم نمودند و قسمتی که امروز رژیم جعلی صهیونیستی در آن قرار گرفته است، در اختیار و قیمومیت بریتانیا قرار گرفت.

وی ادامه داد:‌ کل جمعیت یهودیان آن زمان این منطقه بر اساس آمارهای رسمی تنها چهار درصد بود و بیش از نود درصد را نیز مسلمانان تشکیل می‌دادند. مدتی بعد وزیر خارجه انگلیس در نامه‌ای به روسای سازمان جهانی صهیونیست‌،‌ متعهد شد کشوری را در منطقه غرب آسیا به یهودیان تقدیم نماید.

نقش استعمار پیر در تشکیل رژیم جعلی صهیونیستی

رئیس جامعةالمصطفی در ادامه به تبیین شکل‌گیری رژیم غاصب صهیونیستی پرداخت و اذعان داشت: با وجود اینکه بیش از سی سال غرب تلاش نمود یهودیان را به مهاجرت به این منطقه ترغیب نماید و تا چهار سال پس از جنگ جهانی دوم که انگلیس اعلام کرد از منطقه خارج خواهد شد و فلسطین را به یهودیان سپرد، تنها ۲۰ درصد جمعیت را یهودیان تشکیل می‌دادند. طی یک توطئه شوم، همزمان با اعلام پایان قیمومیت انگلیس بر فلسطین، رژیم جعلی صهیونیستی هم اعلام موجودیت کرد و به سرعت در سازمان ملل نیز پذیرفته شد. ۷۵ سال قبل این رژیم جعلی به عنوان پایگاه غرب در قلب جهان اسلام برای کنترل مسلمانان تشکیل شد.

وی با اشاره به تلاش‌های برخی دولت‌های عربی برای مقابله با رژیم صهیونیستی، اظهار داشت:‌ در ابتدا برخی از دولت‌های اسلامی تلاش کردند با این رژیم جعلی مبارزه نمایند اما با پشتیبانی همه جانبه دولت‌های غربی این تلاش‌ها با شکست مواجه شد. هشت سال بعد جمال عبدالناصر به جنگ رژیم صهیونیستی رفت که با حمایت امریکا و انگلیس از رژیم غاصب با شکست مواجه گردید. ده سال بعد سه کشور عربی مصر،‌ اردن و سوریه وارد جنگ شدند اما در عرض شش روز رژیم صهیونیستی با پشتیبانی غرب، ارتش سه کشور قدرتمند اسلامی را در هم کوبید و در هر کدام از جبهه ها نیز ده ها کیلومتر پیشرفت کرد.

بر اساس قطع‌نامه‌های شورای امنیت رژیم صهیونیستی اشغالگر است

عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد:‌ بر اساس قطعنامه های شورای امنیت، رژیم صهیونیستی در این مناطق اشغالگر به شمار می آید و باید از آنها خارج شود. ۷۵ سال اشغالگری، کشتار، تصاحب خانه‌ها و مزارع مردم، دستگیری و شکنجه غیرنظامیان و… گوشه‌هایی از جنایات رژیم جعلی و تروریست صهیونیستی است. آیا هیچ انسان باوجدان و منصفی می‌پذیرد سرزمین ملتی اشغال شود و به مردم مورد تجاوز قرار گرفته برای مبارزه با اشغالگران لقب تروریست داده شود؟

وی کشورها و حاکمان منطقه را فاقد اراده لازم برای ایستادگی در برابر رژیم صهیونیستی دانست و خاطرنشان کرد:‌ برخی از این دولت‌ها به آرامی عادی سازی روابط با دولت جعلی صهیونیستی را نیز دنبال نمودند. اگر گروهی از انسان های مجاهد و فداکار و غیور در برابر اشغالگران ایستادگی نمایند، غیرمنصفانه به آنان برچسب تندروی و اقدامات تروریستی می‌زنند. آیا اگر کسی خانه دیگری را اشغال نمود و چند سال به اشغالگری خود ادامه داد، مالک مشروع آن خانه می‌شود؟

آرمان بازگشت در میان فلسطینیان زنده است

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عباسی با اشاره به وضعیت اسفناک چند میلیون فلسطینی آواره شده در اردوگاه‌های کشورهای منطقه، اظهار داشت: هنوز نیز این آوارگان به امید بازگشت به منازل خود روزها را سپری می‌نمایند. با گذشت چندین دهه، این آرزو و آرمان همچنان زنده است تا سرزمین‌های اشغالی به صاحبان اصلی آن بازگردانده شود. بی شک اگر حکومت‌ها و برخی ملت‌ها با این رژیم جعلی همکاری نمایند، در این جرم تاریخی شریک خواهند بود.

وی با اشاره به پیدایش نسل مقاومت اسلامی در منطقه، اظهار داشت:‌ آنچه می‌تواند سرزمین های اسلامی را نجات دهد تنها اسلام است؛ نه ملی گرایی، مارکسیسم یا کمونیسم. قهرمانانی مانند اسماعیل هنیه و سیدحسن نصرالله، شهدا و فرماندهان این راه نورانی هستند که مسیر پیروزی را به ملت‌های مسلمان نمایان ساختند. هرچند شهادت این سرداران ما را غمگین می‌نماید، اما دل‌های ما به بشارت شهدا و وعده نصرت الهی آرام است. خداوند وعده داده است که پایان عالم در اختیار دین حق و صالحان است و مشرکان و کافران نمی‌توانند در برابر اراده الهی ایستادگی نمایند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عباسی تفرقه را عامل افول اقتدار مسلمانان در برابر دشمنان دانست و تاکید کرد: هرکس در میان مسلمانان به تفرقه دامن زند، در خدمت دشمن قرار دارد. آنها نه به شیعه علاقه دارند و نه به اهل سنت و فقط به دنبال ضربه زدن به مسلمانان هستند.

برادران کرد بخشی از پیکره جهان اسلام هستند

وی در ادامه به معرفی جامعةالمصطفی العالمیه پرداخت و اظهار داشت: این مرکز طی چهل سال گذشته در خدمت دانش‌پژوهان مسلمان از اقصی نقاط عالم است و هم اکنون ده ها هزار نفر از سراسر جهان در واحدهای داخل و خارج از کشور آن مشغول تحصیل علوم دینی هستند. پیروان همه مذاهب اسلامی مخاطبان این مرکز علمی هستند و هم اکنون نیز افتخار میزبانی از آنان را در ایران و سایر کشورها داریم که در کنار یکدیگر و برادرانه به تحصیل اشتغال دارند.

رئیس جامعةالمصطفی برادران کُرد را بخشی از پیکره جهان اسلام خواند و گفت: ما هیچ تفاوتی میان خود و شما نمی‌بینیم و همه با یکدیگر برادر ایمانی هستیم. امیدواریم این همکاری‌های علمی و فرهنگی ادامه و توسعه یابد و دستاوردهای مبارکی از آن حاصل گردد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha