جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
تبریز

حوزه/ امام جمعه قیدار گفت: مسجد در تربیت نقش اساسی و حیاتی دارد زیرا که مسجد، در عین اینکه عبادی‌ترین مکان در جامعه اسلامی است، تربیتی‌ترین مکان نیز است.

به گزارش خبرگزاری حوزه از زنجان، حجت‌الاسلام علی موسوی، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه قیدار گفت: آگاهی بیش‌تر از ویژگی‌های اخلاقی دانش‌آموز؛ ثمره همکاری اولیا و مربیان است و بسیاری از مشکلات رفتاری دانش‌آموز، تنها بر اثر ارتباط خانه و مدرسه برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه البته باید توجه داشته باشیم که پیوند اولیاء و مربیان، پیوند خانه و مدرسه یک ضلع سومی به نام مسجد دارد افزود: مسجد در تربیت نقش اساسی و حیاتی دارد زیراکه مسجد، در عین اینکه عبادی‌ترین مکان در جامعه اسلامی است، تربیتی‌ترین مکان نیز هست.

امام جمعه قیدار به ۲۶ مهر ماه روز تربیت‏ بدنی و ورزش اشاره کرد و بیان داشت: ورزش و نرمش در اسلام جایگاه ویژه‌ای دارد زیراکه موجب سلامتی جسم انسان می‌شود و جسم انسان هم ارتباط تنگاتنگی با روح دارد و باعث نشاط روحی انسان می‌شود.

وی افزود: کم تحرکی عامل اصلی بیش از یک سوم مرگ‌های ناشی از بیماری‌های قلب، سرطان و دیابت شناخته شده است بنابر این توجه به فعالیت‌های جسمانی و ورزش سهم بسیار مهمی در سلامتی کنترل وزن و چربی در بدن دارد و عبادت و بندگی خوب و خدمت به دیگران هم در گرو سلامتی بدن است.

امام جمعه قیدار به ولادت امام عسکری در شنبه ۲۱ مهر ماه اشاره کرد و گفت: امام حسن عسکری (ع) باوجود کنترل شدید دستگاه حاکمه در دوران امامت امامت ایشان دست از مبارزه خود علیه حکام ظالم برنداشتند و سیره مبارزاتی ایشان با استفاده از سلاح علم، معنویت و اخلاق بود آن هم در روزگاری که حاکمان به چیزی جز حفظ قدرت و دنیاگرایی نمی‏‌اندیشیدند، حضرت با این شیوه شیعیان عصر خویش را رهبری کردند و شیعه را از شدیدترین مهلکه‌‏ها و بحران‌‏های تاریخی حفظ کردند.

وی به وفات حضرت فاطمه معصومه (س) در روز یکشنبه ۲۲ مهر ماه نیز اشاره کرد و اظهار داشت: مقام شفاعت حضرت معصومه (س) به بیان مبارک امام صادق (ع) گستره شفاعتش به وسعت تاریخ تشیع و جغرافیای شیعیان است.

امام جمعه قیدار به ۲۴ مهر ماه روز تاسیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش نیز اشاره کرد و گفت: سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به منظور تقویت ایمان و بصیرت عمیق دینی و سیاسی در ارتش جمهوری اسلامی ایران با تدبیر حکیمانه بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی (ره) در ۲۴ مهر ماه سال ۱۳۵۸ تاسیس شد تا با حضور این سازمان مقدس، ارتش بیش از گذشته به زیور دین و بصیرت، مزین شود.

وی افزود: تلاش‌های کارکنان مومن این نهاد ارزشمند در راستای تقویت ارزش‌های معنوی و تربیت جوانان متدین در نیروهای ارتش بسیار ارزشمند و ستودنی است و موجب ارتقای مکتبی ارتش جمهوری اسلامی می‌شود و به تبع آن موجب تقویت توان و روحیه رزمی کارکنان ارتش در مقابله با دشمنان و دنیای کفر و استکبار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha