به گزارش خبرگزاری حوزه از اهواز، معاونت پژوهش مدرسه علمیه خواهران حضرت خدیجه (س) ماهشهر دوره «آشنایی مقدماتی با هوش مصنوعی» را برای طلاب، کادر و اساتید مدارس علمیه خواهران برگزار کرد.
در این دوره که به صورت مجازی برگزار شد، خانم مهدوی فخر، پژوهشگر عرصه هوش مصنوعی و مدرس حوزه علمیه خواهران اهواز، بیان کرد: نگاه امروز بشریت نسبت به هوش مصنوعی یک نگاه ابزاری جهت تولید محتوا و کارهای تحقیقاتی و پژوهشی است. اما آن چیزی که حائز اهمیت است و رسالت حوزه های علمیه آن را نیز دربر می گیرد، شناخت و آشنایی با هوش مصنوعی و نحوه استفاده از آن است.
وی گفت: با دو رویکرد فنی و تحلیلی می توان با هوش مصنوعی مواجه شد. رویکرد ابزاری؛ یعنی اینکه انسان از هوش مصنوعی در فعالیتهای مختلف جهت تأمین و برطرف کردن نیازهای خود استفاده کند. و رویکرد آسیب شناسی؛ یعنی مبانی های نظری، فلسفی و تمدنی آن را مورد بررسی و کنکاش قرار داد که می توان براساس آن مشخص کرد که هوش مصنوعی چه مزایا، خطرات و آسیبهایی دارد.
خانم مهدوی فخر با تأکید بر اهمیت آشنایی و استفاده از هوش مصنوعی افزود: طلاب و حوزه های علمیه برای شناخت هوش مصنوعی، استفاده صحیح از آن و نیز در عرصه ساخت هوش مصنوعی باید قدم های محکمتری بردارند تا بتوانند فرهنگ علوم اسلامی و انسانی را از این طریق به جهانیان انتقال دهند.
این پژوهشگر عرصه هوش مصنوعی در ادامه این دوره به تعریف هوش مصنوعی و تاریخچه آن، نحوه آشنایی و ورود در عرصه شناخت هوش مصنوعی و همچنین معرفی چند سایت از جمله چت جی پی تی و نحوه گفتگو در آن پرداخت.