به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه الهیه ساوه نشست بررسی و ضرورت آشنایی والدین با ویژگیهای دوران حساس نوجوانی امروز با حضور مادران طلاب و سخنرانی خانم صفری مشاور این مدرسه علمیه برگزار شد.
صفری در این جلسه اظهار داشت: در این دوره، نوجوان نه دیگر کودک است و نه به درستی بالغ شده و در مرز بین این دو مرحله کودکی و بزرگسالی قرار دارد و با انتظارات خاص هر دو دوره روبرو است.
وی گفت: نوجوان اگر کاری کودکانه کند مورد ملامت واقع می شود که بزرگ شده و این کار در شأن او نیست و از طرف دیگر نیز در زمره بزرگسالان محسوب میشود.
مشاور مدرسه علمیه الهیه ساوه، افزود: نوجوان در تلاش است که بین تصوری که از خود دارد و تصوری که دیگران از او دارند هماهنگی ایجاد کند، کودکِ مطیع دیروز، به کلی تغییر کرده و رفتارش متفاوت شده و گاهی نوجوان ترش رو یا گوشه گیر و گاهی نیز تلاش میکند که توجه دیگران را حتی از طریق عصبانی کردنشان به خود جلب کند.
وی اذعان کرد: در دوره نوجوانی هویتیابی مسالهای حاد میشود طوری که نوجوان برای دستیابی به هویت مشخص، روز به روز تغییر جهت میدهد، در دوران نوجوانی انسان با مجموعهای از تغییرات شناختی، روانی و احساسی روبرو است.
وی خاطرنشان کرد: نوجوان به این موضوع اهمیت میدهد که در نزد دیگران چگونه جلوه کند، گاهی اوقات طرد شدن از سوی اجتماع و یا اطرافیان ممکن است باعث شود نوجوان از هیچ راهی نتواند احساس هویت کند.
مشاور مدرسه علمیه الهیه ساوه تصریح کرد: دوره نوجوانی همزمان با دوران بلوغ است و دوران بلوغ یکی از بحرانیترین دورههای زندگی هر فرد است، بنابراین شناخت جنبههای مهم روانی، عقلانی، جسمانی و اخلاقی نوجوان، این توانایی را به او و اطرافیانش میدهد تا شیوه صحیح برخورد با این تغییرات جسمی و روحی دوره نوجوانی را بدانیم و این آگاهیها از بروز ناسازگاری هایخاص این دوران جلوگیری میکند.
نظر شما