به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از یزد، حجتالاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد در جمع طلاب جدید الورود شرکت کننده در همایش طلیعه حضور یزد با اشاره به جایگاه طالب علم گفت: خداوند طالب علم را دوست دارد و من با سند و مدرک می گویم که رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، مراجع تقلید و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، پیامبران و فرشتگان شما را دوست دارند و این یک افتخار است.
وی در ادامه با اشاره به روایت پیامبر گرامی اسلام (صل الله علیه و آله و سلم) که «طالِبُ العِلمِ أحَبَّهُ اللّهُ وأحَبَّهُ المَلائِکَةُ وأحَبَّهُ النَّبِیّونَ»گفت: جوینده علم و دانش را خداوند، ملائکه و پیامبران دوست می دارند؛ و خوشا به حال آن کسی که این افتخار را پیدا می کند که طلبه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشود هرچند کسانی که دنیا نگرند قدر طلبه و طلاب را ندانند؛ اما اینکه خدا، فرشتگان، پیامبران و ائمه (علیهم السلام) قدر انسان را بدانند، کفایت می کند و این جایگاه و افتخار عظیمی است که نصیب انسان شده پس باید تلاش کند که این افتخار را حفظ کند.
حجتالاسلام والمسلمین کارگر تصریح کرد: در همایش طلیعه حضور و در این مکان مقدس انسان باید از تجربیات گذشتگان درس بیاموزد و ببینیم چه کار کنیم تا موفق باشیم.
وی اظهار کرد: روزی حضرت لقمان (علیه السلام) در جمعی سخنرانی می کردند، یکی از دوستانش که قبلا با هم چوپانی می کردند آمد و از لقمان پرسید که چگونه به این مقام رسیده است، لقمان گفت من سه کار انجام میدهم صداقت، امانت داری و استفاده خوب از وقتم و کارهای بیهوده انجام ندادم.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد ادامه داد: یکی از چیزهای مورد نیاز در دوره آخرالزمان اعتماد است و در روایت داریم برادری که بتوان به او اعتماد کرد و پول حلال در آخر الزمان کمیاب است.
وی تصریح کرد: انجام این سه کار موجب شد که خداوند سخنان حکیمانه لقمان را در قرآن بیان کند و اگر انسان از فرصتش نهایت استفاده را بکند به جایگاهی می رسد که می تواند هم خودش را هدایت و معرفت پیدا کند و هم دیگران را هدایت کند، هم خودش برای ابدیت جایگاه خوبی را داشته باشد و هم دیگران را همراه خود می برد زیرا یکی از کسانی که حق شفاعت در قیامت دارند علما هستند.
حجتالاسلام والمسلمین کارگر تصریح کرد: خیلیها قدر پیامبران و ائمه (علیهم السلام) را ندانستند و بنابراین آنها را همراهی نکردند و به شهادت رساندند؛ اما آنها پیش خداوند متعال قدر و منزلت دارند و همین برای ما کافی است پس ما جایگاه خودمان را بشناسیم و بدانیم خدا چه عنایتی به ما کرده است و شاکر باشیم و سعی کنیم این فرصت را از دست ندهیم و نگاه ما فقط به خدا باشد و تمام امورمان برای خدا باشد.
وی در پایان گفت: انسان لازم نیست یک عمر زحمت بکشد تا سخنان حکیمانه بگوید، اگر بتوانید تمرین کنید که چهل روز فقط برای خدا و با اخلاص کار کنید و زبان خود را از گناه حفظ کنید آن وقت سخنان حکیمانه از زبان شما هم بیرون خواهد آمد.
نظر شما