به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، سرهنگ پاسدار محمد حسن سلامی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران امروز در دیدار با «ابراهیم شیرود عشوریان» فرماندار رامسر با گرامیدشت یاد و خاطره بیش از ۲۷۰ شهید شهرستان به ویژه شهیدان «حسین خلعتبری»، «محمد سلیمان نژاد»، «نصرالله تفاوت» و شهدای جنگل در دالخانی، اظهار داشت: مردم رامسر مردم با اصالت، ولایتمدار و ارزشی هستند و در همه حوادث انقلاب به ویژه در دوران دفاع مقدس و مقاومت امتحان خود را پس دادند و در میدانهای مجاهدت حضور داشتند و دارند.
وی افزود: جوانان غیور این شهرستان مردان شجاع و با استقامت هستند و باید قدر این ملت و جوانان را بدانیم و مجموعه نظام خدمتگزار ملت بزرگ است.
سرهنگ سلامی ادامه داد: اگر ملت ایران در دفاع مقدس ایستاد و نقطه عزتمندی را در تاریخ کشور از خود به جای گذاشت یکی از دلایلش این بود که این ملت گوش به فرمان امام و ولایت بودند و از مال و جان خود در راه اسلام و انقلاب و کشور گذشتند.
وی اضافه کرد: این ملت در قلههای بزرگ ایثار و فداکاری جانفشانیها انجام دادند و در وسط میدانهای مبارزه با استکبار حضور پیدا کردند و خدای متعال عزت بزرگ تاریخی را به نام ملت ایران ثبت کرد که در طول تاریخ و نسلهای آینده به این عظمت و بزرگی از دوران باعظمت دفاع مقدس یاد خواهد شد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران بیان کرد: امروز جامعه اسلامی نیازمند تقویت روحیه مجاهدت، مقاومت، ایستادگی، معنویت و اخلاق است و همه این ارزشها از انقلاب و دفاع مقدس است و اگر این ارزشها را سرمایهگذاری کنیم، میتوانیم حفظ کنیم و به آیندگان انتقال دهیم تا فضای کنونی جامعه ما در شأن نظام مقدس جمهوری اسلامی و در تراز نظام باشد و آسیبهای اجتماعی کمتری را شاهد باشیم.
وی گفت: امروز در معرض تهدید دشمن هستیم و دشمن باورها و اعتقادات جوانان ما را هدف قرار داده و لذا کار سختی را در پیش داریم.
وی تصریح کرد: در این میدان دشمن از فضای امپراطوری رسانهای خود در قالب جنگ ترکیبی استفاده میکند، پس وظیفه و رسالت ما سنگین است و ترویج فرهنگ دفاع مقدس بهترین پادزهر بر هجمههای دشمنان خواهد بود.
سرهنگ سلامی بیان کرد: پیشکسوتان جهاد و مقاومت مردان مجاهد و شهدای زنده هستند و لازم است این رزمندگان دوران جنگ مورد تکریم قرار بگیرند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مازندران با اشاره به اینکه رزمایش بزرگ دیدار با ۱۴ هزار و ۵۰۰ خانواده شهید استان به برکت دومین کنگره شهدای استان انجام شد، افزود: تجلیل و تکریم پیشکسوتان جهاد و مقاومت باید مورد توجه قرار گیرد.
وی بر جمع آوری خاطرات پیشکسوتان جهاد و مقاومت، تاریخ شفاهی و اسناد آنها که میراث گرانبهای دوران دفاع مقدس است، تاکید کرد و گفت: تدوین نقش شهرستان رامسر در انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یک سند تاریخی برای شهرستان در طول تاریخ خواهد بود و انتظار میرود با استفاده از ظرفیتهای استانی و شهرستانی، کار مستندسازی انجام شود.
وی با بیان اینکه آموزش دو واحدی آشنایی با معارف دفاع مقدس و مقاومت در دانشگاههای شهرستان و کارکنان دستگاههای شهرستان یکی از مهمترین ماموریتهای اداره کل محسوب میشود، ابراز کرد: فعال بودن شهرستان در یوم اللهها از اهمیت خاصی برخوردار است.
سرهنگ سلامی ادامه داد: استان مازندران در عملیات آزادسازی و بازسازی سوسنگرد کار بزرگی انجام داد و نباید چنین مناسبتی به فراموشی سپرده شود، در ایام اللهها دستگاههای شهرستان و مساجد و اماکن برای نشر و ترویج ایامها فعال باشند.
وی با اشاره به اینکه ۱۲ دستگاه شهرستان رامسر برنامههای دفاع مقدس و مقاومت را در سامانه جامع دفاع مقدس کشور ثبت کردند و در استان رتبه ۱۵ را به خود اختصاص داده است، گفت: انتظار میرود این شهرستان نسبت به ثبت برنامههای دفاع مقدس و مقاومت در این سامانه پیشتاز باشد.
وی با اشاره به اینکه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس شهرستان رامسر با محوریت مناسبتهای بزرگ ایام و فصلها جلسات برگزار کند، اذعان کرد: همچنین یادمانهای شهدای گمنام در سطح شهرستان باید به عنوان پایگاههای فرهنگی انقلاب محور برنامههای فرهنگی شهرستان باشد و انتظار میرود تلاش شود تا یادمان شهدای گمنام مصلی و دانشگاه ملی مهارت ملاصدرا با همت مردم تکمیل و به اتمام برسد.
انتهای پیام/
نظر شما