به گزارش خبرگزاری حوزه از مازندران، خانم زهرا ازوجی، مدیر مدرسه علمیه خواهران امام حسین(علیه السلام) چالوس، در نشست اخلاقی با موضوع «سنت های الهی در زندگی» در جمع کادر این مدرسه علمیه، ضمن تعریف لغوی و اصطلاحی کلمه سنت بیان کرد: سنتهای خداوند حتمی و تغییر ناپذیرند و به دو دسته سنتهای مطلق و سنتهای مشروط تقسیم میشوند.
وی افزود: سنتهای مطلق مانند مرگ، هدایت، امتحان و ابتلاء شامل همه انسانها میشود، سنتهای مشروط مانند سنت الهی، سنت معیت، سنت برکت؛ شامل انسانهای خاص است که هر کدام از آنها زمینه ساز رشد و تعالی انسان به عنوان اشرف مخلوقات میباشند.
مدیر مدرسه علمیه امام حسین(علیه السلام) چالوس، در ادامه خاطر نشان کرد: شناخت سنتها باعث میشود انسان نیز شناخت بیشتری از آینده پیدا نماید و در برابر مشکلات و سختیها تحمل بیشتری داشته باشد، چرا که خدا را ناظر وگرداننده امور میداند.
خانم ازوجی با اشاره به اهداف امتحانات الهی تصریح کرد: یکی از این اهداف در عالم، برای سطح سنجی انسان است، اینکه بگوییم ایمان آوردیم به تنهایی کافی نیست، بلکه باید مورد آزمایش الهی قرار بگیریم تا در سختیها درجه ایمانمان مشخص و در مرحله بعد برای حفظ آن تلاش گردد.
وی افزود: موفقیت در امتحانات خداوند، نصرت الهی را به دنبال دارد که از سنتهای مشروط است؛ نمونههای بسیاری در قرآن کریم آمده که نصرت الهی را بیان میکند؛ از جمله در داستان حضرت موسی(علیه السلام) که نصرت الهی شامل ایشان و یارانشان شد و دریا به اذن خداوند شکافته گردید؛ پیروزی انقلاب اسلامی نیز از نمونههای بارز نصرت خداوند بود که به دنبال ایمان، یقین، تلاش و کوشش حاصل شد.
ازوجی در خاتمه ضمن تاکید بر دانستن سنتهای الهی و اینکه با ایمان، یقین، تلاش و کوشش میتوان نصرت الهی را شامل خود کرد اظهار کرد: باید هر فرد برای تحقق تمدن نوین اسلامی در حد وسع خود تلاش کند؛ چرا که وقتی این اتفاق رقم بخورد ظهور نیز محقق خواهد شد
انتهای خبر:313/48
نظر شما