به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیت الله سیدیوسف طباطبایی نژاد در دیدار با رئیس دانشگاه فرهنگیان اصفهان با اشاره به اهمیت مسئله گزینش معلم اظهار داشت: این اهمیت از آن رو است که معلمی صرفا یک شغل نیست، بلکه معلم در جایگاهی است که حتی از قاضی مهم تراست، چرا که معلم روی تربیت و ضمیر انسان کار می کند.
وی افزود: مسئله این است که گاهی ما تصور می کنیم افراد با خواندن قرآن یا نهج البلاغه دیندار می شوند، در حالی که فهمیدن دین مهم است، همان گونه که نیاز است برای فهم برخی افراد؛ این مسئله را تبیین کرد که مسلمان نباید زیر سلطه کفر باشد، همان گونه که قرآن کریم نیز در این باره می فرماید " وَلَنْ تَرْضَیٰ عَنْکَ الْیَهُودُ وَلَا النَّصَارَیٰ حَتَّیٰ تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ ".
امام جمعه اصفهان سرعت گرفتن برخی افراد در طرفداری و تمایل به سمت آمریکا را مصداق این آیه شریفه دانست و گفت: قرآن کریم در این باره می فرماید: " فَتَرَی الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ یُسَارِعُونَ فِیهِمْ یَقُولُونَ نَخْشَیٰ أَنْ تُصِیبَنَا دَائِرَةٌ" اگر از مسلمانان فردی به سمت آنها برود، از یهود و نصاری محسوب می شود و این به معنای آن است که طرفداران آمریکا در واقع ذلیل آمریکا هستند.
وی اضافه کرد: این نیز از نادانی یهود است که برای نوکری آمریکا جان خود را از دست می دهند، زیرا آمریکا می خواهد در منطقه و در بین کشورهای اسلامی پایگاهی داشته باشد و این نشان می دهد آنها با انرژی هسته ای مشکلی ندارند، بلکه با اسلام مسئله دارند و آنها از ما بیعت با خود را می خواهند، در حالی که هیچ یک از ائمه اطهار تا پایان عمر زیر بار بیعت با کفار نرفتند.
امام جمعه اصفهان خاطر نشان کرد: برخی مسائل، نکاتی است که فرد تنها با مطالعه نهج البلاغه متوجه آن نمی شود، چرا که این یک فن است و باید افراد آن را تشریح کنند و اشکالات و سوالات خود را برطرف کنند، لذا این که این ساختار را چگونه باید ساخت، اهمیت دارد و برای این منظور باید تبیین گری کرد.
نماینده ولی فقیه در استان در ادامه سخنان خود با تاکید بر توجه به نیاز کشور و جامعه در ارائه رشته های تحصیلی در دانشگاه ها تصریح کرد: باید از تعدد رشته های غیرکاربردی پرهیز نمود و برای پذیرش دانشجو در دانشگاه ها مجموع نمرات دوران تحصیل از دوران دانش آموزی را مدنظر قرار داد و ممتازترین افراد را برای ورود به دانشگاه ها انتخاب کرد.
در ابتدای این دیدار علی اکبر کجباف، رئیس دانشگاه فرهنگیان اصفهان نیز گزارشی از فعالیت ها و اقدامات آموزشی و فرهنگی این دانشگاه ارائه کرد و اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان سال گذشته افزایش تصاعدی ورود دانشجو و هم چنین افزایش جذب هیئت علمی را داشته است.
وی با بیان این که رویکرد دانشگاه فرهنگیان در خصوص آموزش، رویکرد رویکرد اعتقادی و دینی است گفت: بر همین اساس اقداماتی صورت گرفته از جمله با بنیاد مهدویت، موسسه نهج البلاغه و دفتر تبلیغات اسلامی در اصفهان صحبت شد و بخشی از اوقات فراغت دانشجویان به صورت منظم و کلاس های مرتبط با این مباحث در قالب کارگاه های آموزشی برگزار می شود.
رئیس دانشگاه فرهنگیان اصفهان اضافه کرد: تشکل های دانشجویی از جمله بسیج دانشجویی با همین رویکرد فعالیت می کنند و طی سه سال اخیر میزان برنامه های مذهبی که در جهت توانمندسازی دانشجویان برگزار شده افزایش داشته است.
وی با اشاره به برگزاری مسابقات و اردوهای زیارتی در این دانشگاه عنوان کرد: یکی از بخش هایی که به طور خاص درباره آن اقدام شده ورود به مباحث حوزوی در دانشگاه فرهنگیان بوده است و سرفصل هایی نیز برای تقویت بنیه دینی و اعتقادی تعریف کرده ایم و اکنون ۲۰۰ نفر معرفت جو علاوه بر دروس دانشگاهی، مباحث و دروس حوزوی را نیز کسب می کنند و امسال نیز پیش بینی می شود حدود ۵۰۰ نفر برای این دوره ثبت نام خواهیم داشت.
کجباف خاطر نشان کرد: طرحی نیز برای جذب دانشجو به دانشگاه فرهنگیان داده شده و با توجه به نیاز کشور و استان در جذب دانشجو معلم، در این طرح دانشجو، دو سال اول ورود به دانشگاه را در دانشگاه دولتی و دو سال بعد را در دانشگاه فرهنگیان تحصیل می کند.
وی افزود: متاسفانه به دلیل مشکل کمبود خوابگاه دانشجویی، حدود ۶۰ درصد از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در اصفهان نیاز به خوابگاه دارند.
انتهای پیام