یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
ملزومات جنگ روایت‌ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی / وقتی رهبری مهر تایید بر «ایستگاه خیابان روزولت» زدند

حوزه/ رهبر معظم انقلاب بارها مسئله تهاجم فرهنگی و لزوم تاریخ‌نگاری درست و حرکت فرهنگی برای مقابله با این جریان را مورد تاکید قرار داده‌اند که نیازمند کاری جهادی بود، ولی این کار به طور کامل انجام نشده است.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام احمد خزایی مدیر مؤسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی در برنامه تلویزیونی «جهان آرا» که با موضوع ملزومات جنگ روایت ها در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی با اشاره به اینکه سه دسته اسناد از لانه جاسوسی آمریکا کشف شد اظهار کرد: برخی از آنها جنبه اداری داشتند و نیازی به چاپ آنها نبود، برخی در چارچوب مسائل حفاظتی طبقه‌بندی شدند که به تدریج منتشر شدند ولی برخی هم مربوط به اشخاص یا جریان‌هایی بودند که قابلیت انتشار نداشتند ولی شاید در آینده این کار انجام شود.

وقتی رهبری مهر تایید بر «ایستگاه خیابان روزولت» زدند

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بارها مسئله تهاجم فرهنگی و لزوم تاریخ‌نگاری درست و حرکت فرهنگی برای مقابله با این جریان را مورد تاکید قرار داده‌اند که نیازمند کاری جهادی بود ولی این کار به طور کامل انجام نشده است.

حجت‌الاسلام خزایی خاطرنشان کرد: ️وقتی ایشان بحث لانه جاسوسی را مطرح کردند، همه عوامل دست به دست هم دادند تا محصولی درست و مورد تایید رهبری یعنی «ایستگاه خیابان روزولت» تولید شود.

تلاش غرب برای ساختن انوشیروان عادل از رضاخان و محمدرضاشاه

مدیر موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی با بیان اینکه غرب و گروه‌های مخالف جمهوری اسلامی حتی سلطنت‌طلبان برای تاریخ‌نگاری دوره شاه و مبارزات انقلاب البته مطابق میل خود و برای تطهیر پهلوی، موسسات مختلفی تشکیل داده‌اند گفت: امام خمینی(ره) همان موقع تاکید کرده بودند تاریخ درستی درباره رضاخان و محمدرضا شاه نوشته شود وگرنه از آنها انوشیروان عادل می‌سازند.

وقتی تاریخ را نمی‌گوییم منافقین آن را روایت می‌کنند

او ادامه داد: جریان نفاق، پدر داعش است و اصولا روی تمام تروریست‌های عالم را سفید کرده؛ همان‌ها امروز در سوئد جلسه می‌گیرند و با پشتیبانی انگلیس، کاری می‌کنند که جمهوری اسلامی مورد مواخذه قرار بگیرد. دلیلش هم این است که ما کارمان کافی نبوده و تاریخ درست را روایت نکرده‌ایم.

در جنگ روایت‌ها، خشاب محققان ما پُر نیست!

حجت‌الاسلام خزایی تصریح کرد: برخی مراکز اسنادی کشورمان دولتی هستند و محذوریت‌هایی دارند که قابل درک است ولی لازم است در طبقه‌بندی‌هایشان تجدیدنظر کنند تا محققان ما به مطالب و اطلاعات بیشتر و بهتری دسترسی داشته باشند.

مدیر موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی افزود: ️جلال آل احمد معتقد بود قانون گذشت ۳۰ سال برای انتشار اسناد را غربی‌ها گذاشتند تا خودشان زودتر، تاریخ ما را بنویسند؛ حالا هم ویلیام برنز می‌گوید خطراتی آمریکا را تهدید می‌کنند که اگر نیاز باشد، همین امروز اسنادی را منتشر می‌کنم و ۳۰ سال صبر نخواهم کرد.

این کتاب درباره لانه جاسوسی آمریکا با بقیه اسناد فرق دارد

در ادامه محمد امین فرج‌اللهی پژوهشگر تاریخ در استودیوی جهان آرا حضور یافت. او در گفت‌وگو با محمدرضا باقری اظهار کرد: کتاب «ایستگاه خیابان روز ولت» ویژگی‌های خوبی دارد که یکی از آنها، توضیح ویژگی‌ها و ارکان سفارت‌های آمریکا در کشورهای مختلف از جمله ایران است که به کارکرد این بخش‌ها پیش از انقلاب هم پرداخته است.

فرج اللهی افزود: ️اسنادی که معمولا در فیلم‌ها و فیلم‌ها منتشر می‌شوند، مربوط به ایستگاه CIA هستند ولی بقیه اسناد رشته رشته نشدند.

چرا تسخیر سه روزه سفارت آمریکا بیش از یک سال طول کشید؟!

این پژوهشگر تاریخ خاطرنشان کرد: مطالبه اصلی مردم ایران پس از انقلاب این بود که شاه باید به ایران برگردد و محاکمه شود، و اگر او به آمریکا برود بازگرداندنش محال است. وقتی ایالات متحده شاه را پذیرفت انفجاری در ایران رخ داد چون ظلمی آشکار در قبال انقلاب رخ داده بود.

او ادامه داد: ️برخی دانشجویان به دنبال تسخیر سه روزه سفارت بودند تا اعتراضشان را با یک کنفرانس خبری به گوش جهان برسانند ولی برخی نگران بودند که این کار مورد تایید قرار نگیرد.

اگر همه سفارتخانه‌ها اطلاعات جمع می‌کنند چرا فقط سفارت آمریکا تسخیر شد؟

فرج اللهی تصریح کرد: همه سفارتخانه‌ها از کشور میزبان اطلاعات جمع‌آوری می‌کنند ولی ماجرا این بود که سفارت آمریکا به دنبال ایجاد ائتلافی از میانه‌روها در مقابل انقلابیون بود مثل لیبرال روشن‌فکرها و همینطور شریعتمداری.

این پژوهشگر تاریخ گفت: ️یارگیری در ارتش به نفع آمریکا، کار دیگری بود که سفارت ایالات متحده در حال انجام آن بود و همه اینها در اسناد به دست آمده وجود دارند.

روایت تسخیر لانه جاسوسی؛ کارهایی که هیچ کدامشان را نکرده‌ایم!

فرج اللهی با بیان اینکه از ۴۰۰ دانشجوی پیرو خط امام، کمتر از پنج کتاب خاطرات منتشر شده است، عنوان کرد: بیش از ۳۰ کتاب از کارمندان لانه جاسوسی آمریکا به چاپ رسیده است!

این پژوهشگر افزود: ️حتی یک کتاب جدی تاریخی و تحلیلی درباره تسخیر لانه جاسوسی منتشر نشده که معادله‌ای نامتوازن را در مقابل اقدامات غربی‌ها ایجاد کرده است.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha