به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در استان کردستان، سید علاءالدین حیدری؛ فعال مدنی اهل سنت در یادداشتی آورده است:
اقتدار، امنیت و شکوفایی هر کشوری به شاخص میزان انسجام ملی در آن کشور بستگی و با آن رابطه مستقیمی دارند.
هر چه ضریب میزان اقتدار، امنیت و شکوفایی بالا باشد بدون شک ضریب انسجام ملی بالا خواهد بود.
لذا پرداختن به مقوله انسجام ملی در جامعه از الزامات هر کشوری می باشد که نیم نگاهی به توسعه دارد.
و اما یکی از مهمترین زیرساخت های لازم برای انسجام ملی، ایجاد حس عدالت اجتماعی و نیز در پیش گرفتن راهبردِ "همه برای هم" است .
یعنی حکومت ها باید بسترهای همبستگی اجتماعی و تعمیق وحدت را در جامعه بگسترانند، طوریکه هیچ جزئی از کل جامعه احساس تبعیض یا نادیده گرفته شدن نکرده و بلکه همه از بودن در کنار هم احساس مسئولیت کرده و تعهد وظیفه اجتماعی متقابل را نسبت به هم داشته باشند.
با این مقدمه بدینجا می رسیم که ما و همه جوامع نیازمند انسجام ملی هستیم.
سالهاست که به عنوان یک فعال مدنی ایرانی اهل سنتِ همراه نظام مقدس جمهوری اسلامی و مرید رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) و دلسوز حوزه وحدت و انسجام ملی ـ اسلامی در این مسیر قلم زده و تلاش می کنم که اهمیت این مقوله را در جامعه تبیین کنم.
همیشه و همواره به مخاطبین خود گفتم که نگاه نظام جمهوری اسلامی به اهل سنت نگاهی همدلانه، همراه و دلسوزانه بوده و سالهاست به دولتهای مختلف (اصولگرا و اصلاح طلب) گفتم که اگر دلسوز کشور و نگران انسجام ملی هستید باید از مقام معظم رهبری الگو بگیرید .
معظم له الگوی عینی و مصداق واقعی وحدت مداری و پرداختن به انسجام ملی اسلامی هستند.
ایشان با حساسیت خاصی به این مقوله مهم پرداخته اند.
یکی از مهمترین زیرساخت های لازم برای انسجام ملی گستراندن بسترهای مشارکت همه در تصمیم گیریها و تصمیم سازیهای جامعه است، به نحوی که همه ارکان و اجزاء جامعه فارغ از رنگ، زبان، مذهب و قومیت حس رضایتمندی از بودن در این جامعه و کشور را داشته باشند، یعنی همه کشور را برای خود و خود را برای کشور تعبیر و ترسیم کنند.
آنچنان که حس واگرایی جای خودش را به حس همگرایی بدهد و این همان الگویی است که رهبر فرزانه انقلاب آنرا در عمل به اجرا در آوردند، آنجائیکه فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را یک کُرد اهل سنت منصوب فرمودند ، نقشه راه را پیش روی همه ترسیم کردند.
وفاق ملی را می توان نسخه شفابخش دردهای سالهای سال جامعه دانست آنجایی که نخبگان ما پشت درهای بسته مسئولیتها می ماندند و در مسیر هزار توی سلایق برخی دولتمردان بی دغدغه نسبت به انسجام این کشور، سرگردان شده و به وادی ناامیدی رهنمون میشدند.
در این سالها نه الگو رهبری معظم انقلاب بود و نه مطالبه نخبگان اهل سنت جدی گرفته میشد.
معمولا در ایام انتخابات رای اهل سنت برای سیاسیون پر جاذبه می شد و فردای انتخابات فراموش می شدند.
این نگاه که برخلاف سیاستهای کلان نظام و در جهت خلاف منویات وحدتی مقام معظم رهبری بود، باعث ایجاد جراحاتی بر پیکر انسجام ملی جامعه شده بود.
اما نقشه راهِ "وفاق ملی" که قطعا تدبیر کلان نظام و مورد حمایت مقام معظم رهبری (حفظه الله ) می باشد می تواند التیام بخش درد سالها و امیدآفرین فرداهای پرفروغ ایران اسلامی باشد.
طرح "وفاق ملی" دولت دکتر پزشکیان را می توان رایحه خوشی دانست که در بهار امیدها وزیدن گرفته است.
انتصاب نخبگانی از اهل سنت در بدنه دولت برای اولین بار، نگاه متوازن و عادلانه به نیروی انسانی در مدیریت ها، همچنین دوری از جناحی کردن دولت، نویدبخش دولتی متفاوت و موفق است.
امیدواریم نسخه وفاق ملی بتواند درمان دردهای مزمنی باشد که در سایه جناح بازی های معمول بر تن نحیف جامعه وارد شده اند.
بدون شک اگر همه پیرو راه و مسیر وحدت بخش رهبر معظم انقلاب باشند، جامعه دچار هیچ لغزش و خسارتی نمی شود.
امیدواریم که همه ما بتوانیم در این مسیر رهپویانی ملتزم و معتقد باشیم.
در پایان برای دولت چهاردهم و رئیس جمهور محترم در مسیر استحکام وفاق ملی آرزوی توفیق داشته و بابت انتصاب های امیدوار کننده و شایسته از جامعه اهل سنت تشکر و قدردانی می نماییم.
انتهای پیام/