خانم فاطمی نهاد معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها اهواز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از اهواز گفت: خانواده به عنوان یکی از اصلیترین نهادهای اجتماعی، نقش مهمی در زندگی افراد ایفا میکند و تعارضات خانوادگی، تاثیرات منفی بر سلامت روانی و روابط اعضای خانواده داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه قطعا مدیریت صحیح تعارضات خانوادگی میتواند به بهبود کیفیت زندگی خانوادگی و ایجاد محیطی صمیمی و حمایتی کمک کند، بیان کرد: تعارضات خانوادگی به وضعیتهایی اشاره دارد که در آن اختلافنظرها، نارضایتیها و تنشها بین اعضای خانواده به وجود میآید.
معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها اهواز ادامه داد: این تعارضات میتوانند ناشی از عوامل مختلفی مثل تفاوتهای شخصیتی، مشکلات ارتباطی، مسائل مالی، وظایف خانوادگی و تفاوتهای فرهنگی باشند.
خانم فاطمی نهاد به بررسی هرکدام از علل تعارضات خانوادگی و پیامدهای تعارضات خانوادگی پرداخت و برای رفع آنها راه حل هایی را مطرح کرد و افزود: برای مدیریت تعارضات خانوادگی، راهکارهایی چون ارتباط موثر و توانایی حل مساله، تقویت همدلی و احترام، مدیریت استرس، انعطاف و سازگاری وجود دارد.
انتهای پیام/