چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ |۱۸ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 20, 2024
سیره حضرت زهرا

حوزه/ حجت‌الاسلام صفرعلی مقصودی، مؤلف کتاب "بتول کیست؟"، در نشست علمی پژوهشی که صبح امروز در مدرسه علمیه تخصصی نرجس خاتون سلام الله علیها در شاهین‌شهر برگزار شد، به بررسی سیره علمی و ویژگی‌های حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) و پاسخ به شبهات پیرامون ایشان پرداخت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت‌الاسلام صفرعلی مقصودی، مؤلف کتاب "بتول کیست؟"، صبح امروز در نشست علمی پژوهشی با عنوان "بازخوانی سیره علمی حضرت زهرا سلام الله علیها" که در جمع طلاب مدرسه علمیه تخصصی نرجس خاتون سلام الله علیها در شاهین‌شهر برگزار شد، به بررسی سیره علمی و ویژگی‌های حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) پرداخت.

حجت الاسلام مقصودی در این نشست بیان کرد: یکی از مهم‌ترین دلایل تألیف کتاب "بتول کیست؟" پاسخ به شبهاتی است که درباره حضرت صدیقه کبری مطرح شده است، به ویژه این سؤال که چگونه انسانی که سراپای وجودش غرق در عبادت خدا بوده و مصداق انسان کامل است، می‌تواند برای مدتی از عبادت محروم باشد. وی این حالت را ناهماهنگ با روح مقدس حضرت فاطمه دانست و به بررسی نام "بتول" و "عذرا" اشاره کرد.

این استاد حوزه ادامه داد: در آیه ۲۲۲ سوره بقره به برخی حالات زنان اشاره شده است که در آن شرایط، عبادت بر آنان واجب نیست. اما این حالت برای صدیقه طاهره وجود نداشته و این مطلب در نام‌های ایشان تجلی دارد.

وی همچنین به امتیازات حضرت فاطمه نسبت به دیگر زنان عالم اشاره کرد و گفت: هر یک از نام‌های ایشان دلالت بر اوصاف خاصی دارد و نام "فاطمه" از سوی خداوند متعال انتخاب شده است. وی توضیح داد که نام "بتول" به معنای قطع و انقطاع است و به دلیل فضیلت و دینداری حضرت فاطمه، او را بدین نام خوانده‌اند.

در پایان، حجت الاسلام مقصودی تأکید کرد که هر یک از اسامی حضرت زهرا (سلام الله علیها) با معانی عمیق و مرتبط با شخصیت ایشان همراه است و این نامگذاری‌ها نشان‌دهنده مقام والای ایشان در نزد خداوند و پیامبر اسلام (ص) می‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha