به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، آیتالله سید احمد علمالهدی شامگاه پنجشنبه در گردهمایی طلاب و دانشجویان بسیجی خراسان رضوی که در مجتمع آیهها برگزار شد، اظهار کرد: در ایام پربرکت ایام فاطمیه و آکندگی دلها در عشق اهلبیت (ع) فرارسیدن هفته پربرکت بسیج را گرامی میداریم، امیدواریم تمام خدمات شما عزیزان بهعنوان سلسله جنبان این حرکت موردتوجه خاصه امام زمان (عج) قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بسیج طلبه و دانشجو جریان بسیار خاصی در نهاد مقدس عام بسیج است، افزود: بسیج دارای اصالت عمومی از طرف بنیانگذار این نظام یعنی امام بزرگوار است که تمام اقشار آن در این رسالت عمومی مشترک هستند اما از بین آنها بسیج طلاب و دانشجو دارای یک رسالت خاص از طرف ایشان است که شما برادران، فضلای حوزه و اندیشمندان حوزه دانشگاه باید به آن توجه داشته باشید.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه رسالت خاص شما سازندگی بسیج در کانون فکر و اندیشه است، ادامه داد: امام بزرگوار در مورد بسیج طلاب و دانشجو در وصیتنامه خود این مطلب را تکرار کردند و در مورد اصل تأسیس این نهاد مقدس دستور خاصی اعلام کردند.
وی با اشاره به سفارش امام خمینی (ره) به بسیج طلاب و دانشجو که باید در تمامی اقشار بسیج نفوذ کنند، عنوان کرد: بایستی مسیر فکری جریان بسیج را شما رهبری کنید و شما راهنمای به تمام معنا برای عرصه فکری بسیج در اصل رسالت آن باشید.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه در حقیقت امام خمینی (ره) بسیج طلاب و دانشجو را جریان نگهبان فکری و اعتقادی برای اصل نهاد بسیج قرار دادند، ابراز کرد: مهم است که شما این رسالت خاص را بهطور دقیق موردتوجه قرار دهید و ببینید که در چه ماهیت و هویتی در عرصه مختلف نظام و انقلاب باید دربیاید.
نقش پررنگ بسیج در پیشبرد اهداف نظام و انقلاب
وی اضافه کرد: از روز رحلت امام خمینی (ره) انقلاب مقدس اسلامی ما فراز و نشیب بسیار عمیق و بالا و بلندی داشته است و بعد از ایشان مقام معظم رهبری از میان تمام مسئولیتهایی که بر عهده داشتند، مشکلتر و جانکاهتر گرفتن زمام جریان انقلاب در دست بود تا از راه امام و جاده تصویر شده ایشان تجاوز نکند.
عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: آنچه بهعنوان دستیار بسیار مؤثر و مجاهد جریان رهبری در حفظ جریان نظام و خط امام (ره) در نهاد مقدس بسیج صاحب درجه و سهم است شما برادران و خواهران طلبه بسیجی و دانشجوی بسیجی هستید.
جهاد تبیین ابزار مقابله با جریان نفوذ
وی گفت: شما در تمام جهادهای خود باید توجه داشته باشید که جهاد تبلیغی و تبیینی از همه مهمتر است، اگر شما در این جهاد موفق شوید و این جهاد را در عرصههای مختلف بهخوبی پیاده کنید بهعنوان یک بسیجی مجاهد موفق هستید.
آیتالله علمالهدی خاطرنشان کرد: وظیفه شما نگهبانی از نفوذ اندیشههای منافقانه در مبانی اعتقادی و انقلابی تمام اقشار بسیج است، این عظمت شماست، البته بسیج که ابتکار امام خمینی (ره) در این کشور و انقلاب بود، جریان بیسابقهای نبوده بلکه در صدر اسلام نیز بسیج سابقه داشته است.
وی تأکید کرد: امام خمینی (ره) یک فقیه بودند، اندیشه یک فقیه مستند و مستدلل است، فرق بین فیلسوف و فقیه در همین مستندات در کنار استدلالات است، فقیه هر حکمی، نظری و فتوایی که میخواهد ابراز کند باید مستند بر قرآن و حدیث باشد.
امامجمعه مشهد مقدس گفت: امام (ره) مؤسس بسیج بودند اما اندیشه ایشان در ایجاد بسیج تنها اندیشه سیاسی و مدیریت انقلاب نبود بلکه مبنای اندیشه امام یک مبنای فقهی بود با مبنای سندی ایشان بسیج را به وجود آوردند.
وی با بیان اینکه سه نماد برای بسیج در صدر اسلام وجود داشت، ابراز کرد: اولین نماد، بدریون در زمان پیامبر (ص) بودند، دومین نماد شرطه الخمیس در زمان امیرالمؤمنین (ع)و در نهایت نماد سوم شهدای کربلا بودند.
جهاد تبیین ابزار بسیج برای مقابله با نفوذ
آیتالله علمالهدی ابراز کرد: برادران و خواهران آن شرطه الخمیس که امیرالمؤمنین (ع) در لشگر خود قرار داده بودند، امروز بسیج طلبه و دانشجو است که بسیج را از نظر فکر و اعتقاد مراقبت میکند تا اندیشه بسیجی او دچار مشکل نشود.
وی با اشاره به پیروزیهای انقلاب اسلامی در طول زمان و افزایش دشمنی کشورهای استکباری جهان با آن تأکید کرد: دشمن امروز میخواهد با ایجاد فتنه و توطئه ارزشهای انقلابی و اسلامی را براندازی کند، زیرا در کنار هزینه کمی که برای او دارد، آسانتر نیز هست، بنابراین شرطه الخمیس این میدان در نگهبانی از مبانی فکری بسیج و جامعه از فتنه شما هستید.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از موضعگیریهای سیاسی خود مراقبت کنید تا دشمن پیروز نشود، در محیط دانشگاه نسبت به هر جریان و هر مسئلهای که در خط مقابله با انقلاب بود، باقدرت ایستادگی کنید و نگذارید نفوذ و فتنه توسعه پیدا کند، ابزار شما در این میدان نیز جهاد تبیین است.
نظر شما