جمعه ۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
سواد رسانه هنوز برای مدارس علمیه تبدیل به یک ضرورت نشده است

حوزه/ استاد سواد رسانه با بیان ضرورت تدریس سواد رسانه در مدارس علمیه گفت: در حال حاضر فضای رسانه هنوز در حوزه علمیه خیلی موج ایجاد نکرده، ابزار رسانه به آن شکلی که باید در حوزه علمیه باشد عمومیت پیدا نکرده است.

دکتر سهیل اسعد مبلغ دینی و مجری برنامه‌های تلویزیونی از قبیل محیا در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با بیان ضرورت فراگیری سواد رسانه برای طلاب علوم دینی، اظهار داشت: در حال حاضر فضای رسانه هنوز در حوزه علمیه خیلی موج ایجاد نکرده است، ابزار رسانه به آن شکلی که باید در حوزه علمیه باشد عمومیت پیدا نکرده، البته تلاش شده ولی هنوز تبدیل به فرهنگ حوزوی نشده است.

وی ادامه داد: سواد رسانه هنوز برای عموم مدارس علمیه تبدیل به یک ضرورت نشده، اما خوشبختانه عده خیلی کم از افراد دغدغه این ضرورت در حال شکل گیری است و این در حالی است که سواد رسانه باید در حوزه علمیه به سمت نخبه پروری در بحث سواد رسانه و فضای مجازی حرکت کند.

دکتر سهیل اسعد با توصیه به مدیران مدارس علمیه و مبلغین، ابراز کرد: خوشبختانه در تعدادی از مدیران مدارس علمیه دغدغه سواد رسانه برای طلاب علوم دینی ایجاد شده و این امیداور کننده است، چرا که با ایجاد دغدغه، حرکت رو به رشدی در مدارس علمیه در جهت کسب علوم سواد رسانه را شاهد خواهیم بود و می‌توان طلاب را به سمت رفع نیاز های جامعه و مشکلات امروزی سوق داد.

این مجری تلویزیونی، در خصوص علم سواد رسانه نیز تاکید کرد: نمی‌خواهم بگویم که سواد رسانه بصورت ماده واحد درسی در مدارس علمیه تدریس شود، ولی اگر هم این علوم تدریس بشود می‌تواند برای تبلیغ موثر باشد و طلابی که دارای سواد رسانه‌ای هستند، به مراتب بهتر از طلاب فاقد این علوم، تاثیر گذار خواهند بود، علم یعنی ابزار و علم سواد رسانه یعنی ابزار تبلیغ موثر که دست مبلغ علوم دینی خواهد بود.

دکتر سهیل اسعد، خاطرنشان کرد: اگر به هر علتی نمی‌توانیم سواد رسانه را در مدارس علمیه بصورت دروس رسمی ایجاد کنیم، حداقل علم سواد رسانه را بصورت تجربی برای طلاب علوم دینی برنامه ریزی کنیم، در واقع غواصی در محیط‌های رسانه‌ای و تعامل با رسانه‌ها می تواند دید دانش پژوهان حوزوی را نسبت به مشکلات جامعه بهتر کند تا در تصمیم گیری و تبلیغ موثر عمل کنند.

وی با بیان اینکه باید عملکرد مدارس علمیه و طلاب سنجیده شود، گفت: باید عملکرد مدارس علمیه و طلاب در بازه‌های زمانی ارزیابی شود، یعنی این جوری نباشد که برنامه ریزی برای آینده نداشته باشیم و لذا باید ارزیابی سنجیده شود تا برنامه ریزی درستی بتوانیم برای آینده بنویسیم.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha