به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجتالاسلام والمسلمین مصطفی حسناتی در جلسه اخلاق مدرسه علمیه امام خمینی (ره) فلاورجان با بیان اینکه افزایش مسئولیت روحانیت در این دوران بیسابقه و بسیار با اهمیت است، گفت: تمام اقشار جامعه از دانشگاهیان گرفته تا نیروهای نظامی و مساجد و مراکز آموزشی، به طلبهها و روحانیت نیاز دارند.
وی بیان کرد: در این زمان شیعه و روحانیت شیعه باید خود را مسلح به علم کنند، گفت: با استناد به سخنان امام باقر (ع)، علم و بهره بردن صحیح از آن ضروری است،یکی از ویژگیهای مؤمنین راستین عابد بودن است، اما علم میتواند با یک جمله یا عمل خیر برای دیگران تحولآفرین باشد و مانع از رفتن به سمت انحرافات باشد.
عضو خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: یکی از اهداف دشمن این است که در جامعه ترویج یأس کند، در حالی که خداوند به صابران جایگاه ویژهای داده است و صبر را به مانند جهاد در مسیر سختیها دانسته است.
وی آیه “فَٱصۡبِرۡ إِنَّ وَعۡدَ ٱللَّهِ حَقࣱّ” را یادآور شد و تأکید کرد: تقوا و صبر دو عامل پیروزی اقوام گذشته بودهاند،صبر به عنوان یک جهاد و یکی از نقاط کلیدی در مسیر زندگی مذهبی به شمار میآید، جایی که سختیها و آزمونهای متعددی انتظار انسان را میکشند.
امام جمعه نجف آباد در ادامه به نقش روشنگری و هدایت در جامعه پرداخت و اظهار کرد: همه ما میتوانیم با رفتار صحیح، گفتن یک حدیث یا نکته، انسانها را از انحرافات دور کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین حسنانی با اشاره به آیه فَٱصۡبِرۡ إِنَّ وَعۡدَ ٱللَّهِ حَقࣱّ گفت: خداوند به پیامبران اولوالعزم توصیه کرده است که صبور باشند، زیرا وعدههای الهی قطعاً تحقق خواهند یافت، اقوام گذشته به دلیل رعایت دو عنصر اساسی، یعنی تقوا و صبر، به پیروزی دست یافتند.
امام جمعه نجف آباد در ادامه افزود:این سوره به بررسی مفهوم خسران میپردازد؛بعضی افراد ایمان دارند ولی عمل صالح را در زندگی خود جاری نمیسازند، اگر توانستهایم کسی را به راه درست بیاوریم، باید سجده شکر به جا آوریم.
حجتالاسلاموالمسلمین حسنانی بیان کرد: یا باید برای نعماتی که به ما داده شده شکرگزار باشیم یا برای چیزهایی که از ما گرفته شده صبور باشیم، برخی از امور صبر نیازمند شکر است، همانگونه که اولیای خدا در راههای سختی و صبر شکرگزار بودند و آنها را جز شیرینی نمیدیدند.