به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از کاشان، حجت الاسلام حبیب یوسفی از اساتید حوزه در یادداشتی با موضوع «تفاوت دوربین خدا با دوربینهای ما» نوشت:
آیا می دانید قرآن چگونه دوربین های خدا را معرفی میکند ؟!
به آیه ۱۴ سوره العلق و آیه ۷ سوره عادیات توجه بفرمایید!!
أَلَمْ یَعْلَم بِأَنَّ اللَّهَ یَرَیٰ /
انسانی که اعتقاد به آخرت ندارد،
«ﻣﮕﺮ ﻧمی داند ﻛﻪ ﻗﻄﻌﺎً ﺧﺪﺍ [ ﻫﻤﻪ ﻛﺎﺭﻫﺎﻳﺶ ﺭﺍ ] ﻣﻰ ﺑﻴﻨﺪ ؟!!»
« وَإِنَّهُ عَلَیٰ ذَٰلِکَ لَشَهِیدٌ ﻭ ﺑﻲ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺧﻮﺩ ﺍﻭ ﺑﺮ ﺍﻳﻦ ﻧﺎﺳﭙﺎﺳﻲ ﮔﻮﺍﻩ ﺍﺳﺖ.»
امروزه دوربین های مختلفی برای کنترل رفتار انسان ها ساخته و نصب می شود مثل دربین های کنترل سرقت و یا کنترل سرعت در جاده ها و ...
اما دوربین های خدا با این دوربین های بشری تفاوت های لطیفی دارد. مثلاً این دوربینها شکل و ظاهر افراد یا وسایل را فیلم برداری می کند و در وقت لازم نشان می دهد اما دوربین خدا اضافه بر ظاهر باطن و نیت افراد را هم نشان می دهد به این آیات توجه کنید!!
« یَعْلَمُ خَائِنَةَ الْأَعْیُنِ وَمَا تُخْفِی الصُّدُورُ
[ ﺍﻭ ] ﭼﺸﻢ ﻫﺎﻳﻲ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﻴﺎﻧﺖ [ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺤﺮﻣﺎﻥ ]ﻣﻰ ﻧﮕﺮﺩ ﻭ ﺁﻧﭽﻪ ﺭﺍ ﺳﻴﻨﻪ ﻫﺎ ﭘﻨﻬﺎﻥ ﻣﻰ ﺩﺍﺭﻧﺪ ، ﻣﻰ ﺩﺍﻧﺪ . سوره مبارکه غافر آیه (١٩)
« لَّا تُدْرِکُهُ الْأَبْصَارُ وَهُوَ یُدْرِکُ الْأَبْصَارَ وَهُوَ اللَّطِیفُ الْخَبِیرُ » ﭼﺸﻢ ﻫﺎ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﻤﻰ ﻳﺎﺑﻨﺪ، ﻭﻟﻲ ﺍﻭ ﭼﺸﻢ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﻰ ﻳﺎﺑﺪ، ﻭ ﺍﻭ ﻟﻄﻴﻒ ﻭ ﺁﮔﺎﻩ ﺍﺳﺖ. انعام آیه (١٠٣)
تفاوت دیگر این است که برای دیدن فیلم این دوربینها باید به اندازه زمان فیلم برداری وقت گذاشت تا اطلاعات لازم را دید اما در فیلم های دوربین خدا انسان با یک نگاه و در یک لحظه نکات مهم خوب یا بد عملکرد خود را در آن می بیند. به این آیه توجه بفرمایید!
یَوْمَئِذٍ یَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا لِّیُرَوْا أَعْمَالَهُمْ
ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻣﺮﺩم [ ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﻳﺎﻥ ﺣﺴﺎﺏ ] ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﮔﺮﻭﻩ ﻫﺎﻱ ﭘﺮﺍﻛﻨﺪﻩ [ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﻣﻨﺰﻝ ﻫﺎﻱ ﺍﺑﺪﻱ ﺧﻮﺩ ﺑﻬﺸﺖ ﻳﺎ ﺩﻭﺯﺥ ] ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﮔﺮﺩﻧﺪ ، ﺗﺎ ﺍﻋﻤﺎﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ [ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﺗﺠﺴﻢ ﻳﺎﻓﺘﻪ ] ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﻫﻨﺪ . زلزال آیه (٦)
تفاوت سوم این است که دوربین های ما قابل دیدن است و ما با دیدن دوربین تخلف نمی کنیم اما دوربین های خدا کاملآ مخفی است و با چشم سر دیده نمی شود.
بنابراین بیایید در برابر دوربین های شبانه روزی که در خلوت و جلوت از سوی خدا برای اتمام حجت به ما نصب شده نیز تخلف و گناه نکنیم.