به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه حضرت زهرا(س)امروز نشست پژوهشی با موضوع مطالعه کتاب با حضور خانم مظفری استاد حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در این مدرسه علمیه برگزار شد.
در این نشست خانم مظفری در مورد اهمیت مطالعه کتاب اظهار داشت: کتاب وسیلهای برای حفظ و انتقال ذخایر فرهنگی و علمی به نسلهای آینده و مطالعه کتاب بهترین مسیر برای رسیدن به سعادت و رشد و تعالی انسان است.
وی افزود: کسی که موهبت و سواد خواندن دارد ولی سراغ خواندن نمیرود این فرد فقیر است.باید خودمان را در این زمینه بسنجیم که برچسب فقیر به ما می خورد یا خیر؟
استاد حوزه اضافه کرد: شخصی به نام جورج جرداغ مسیحی ۲۰۰ بار نهج البلاغه را خوانده است تا بتواند درباره شخصیت حضرت علی علیه السلام مطلب بنویسد و فهمیده است اعراب حضرت را نشناختهاند و الان در قرن حاضر میتوانیم بفهمیم حضرت علی علیهالسلام چه گفتهها و حکمتهایی در زندگی داشتهاند.
وی تصریح کرد:در حال حاضر به جای اینکه ما از تکنولوژی استفاده کنیم تکنولوژی ما را تسخیر کرده است. باید در زمینههای مختلف زمانهای کوتاه چه کتاب کاغذی و چه صوتی را از دست ندهیم همانطور که رهبر انقلاب علاقه زیادی به کتاب دارند و میفرمایند: یک فرد حداقل روزی نیم ساعت باید مطالعه داشته باشد.
مظفری در پایان گفت: باید بخشی از اوقات زندگی مان را با مطالعه و کتاب پر کنیم.زیرا در مورد کوتاهی و غفلت در آخرت انسان در قبال فقری که دچار شده باید پاسخگو باشد.ما در مقابل فقر فرهنگی باید جوابگو باشیم پس باید خودمان عامل باشیم،کتاب بخوانیم و هدیه دهیم.
نظر شما