به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی، معاون اول قوه قضائیه در نشست شورای قضائی استان گیلان ضمن گرامیداشت هفته بسیج و برشمردن فضیلتها و ویژگیهای بی شمار بسیجیان اظهار کرد: تفکر بسیجی و فضیلتها و خصلتهای ویژه آنان را همان چیزی هست که در تعابیر بزرگان دینی ما شنیده شده است.
وی با بیان اینکه جوانان بسیجی خدا را در زندگی و کار همواره مد نظر قرار میدهند و با استناد به تعبیر رهبر انقلاب در خصوص خصایص و ویژگیهای بارز بسیجیان، خدا محوری را از ویژگیهای مهم آنان دانست و گفت: بزرگترین تعقیب ما باید شناخت غفلتها باشد و اگر در همه امور خدا محوری را مدنظر داشته باشیم دیگر اختلافی نخواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به اینکه ریشه همه اختلافات شیطانی است بر ضرورت بکارگیری تفکر بسیجی در زندگی فردی و اجتماعی افراد تاکید کرد و ادامه داد: برای احیای ارزشها در جامعه باید خودباوری و اعتقاد را همواره مدنظر داشته باشیم.
وی با اشاره به شهادت حضرت زهرا (س) و اینکه ما متأسفانه دینمان را نسبت به زهرای اطهر ادا نکردهایم، بر بیان و درک درست دوره تاریخی (فاصله رحلت پیامبر تا شهادت ایشان) حضرت زهرا (س) و شناخت اعتراضات و محور آن تاکید کرد و ادامه داد: این دوره از عمر زهرای اطهر (س) باید به درستی بازگو و درک شود.
خلیلی با اشاره به اینکه حضرت زهرا در آن خطبه تاریخی به تشریح فلسفه امامت پرداخت گفت: زهرای اطهر درد جامعه را در بهم ریختگی و افترا عنوان کردهاند که با انسجام و همبستگی حل میشود.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه باید از تاریخ درس بیاموزیم افزود: امروز دشمنان ما بیش از هر زمان دیگری در کمین ما هستند و میخواهند انسجام را از ما بگیرند.
وی با بیان اینکه رمز پیروزی دشمن در افتراق ما است بر اتحاد و همبستگی تأکید کرد و گفت: امروز باید بیشترین اتحاد را در سطوح سازمانی داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با بیان اینکه اگر اتحاد و پیوند بین سطوح به وجود نیاید قطعاً متضرر اصلی مردم خواهند بود افزود: ما هر روز باید فاصله خود را با این اختلافات کمتر کنیم.
معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه عدالت اساس و پایه نظام قضائی است گفت: آنچه که ما در نظام قضائی نیازمندیم و به صورت یک هدف مهم دنبال میکنیم عدالت است.
وی با بیان اینکه عدالت فصلی و عصری و منحصر به مکان و زمان نیست، گفت: عدالت مفهومی گسترده است که در هر مکان و زمان، هر مذهب و ملت و قومی ثابت است و آنچه که معتبر است شیوههای رسیدن به عدالت است.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با بیان اینکه ما نمیتوانیم به شیوههای گذشته عدالت برقرار کنیم گفت: امروز جامعه تغییر ماهیت داده است و رابطهها در حوزههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی.. در قالبهای مختلف تعبیر خواهد کرد پس باید به شیوه نو فکر کرد.
وی با اشاره به اینکه ما روشها و شیوههای نو و جدیدی برای عدالت برگزیدهایم از وجود دادگاههای برخط در جهت تسریع در روند رسیدگی پروندهها خبر داد.
معاون اول قوه قضائیه سپس به دادگاههای صلح اشاره کرد و با بیان اینکه همه دادگاهها در ایران در عرض یکدیگر تعریف میشوند، گفت: این دادگاه با یک شیوه و متد جدید در حل پیاده شدن است.
وی با بیان اینکه در کنار دادگاههای صلح یک شورای حل اختلاف نیز در نظر گرفته شده است، افزود: تسریع شعبه های شورای حل اختلاف به دادگاههای خانواده در جهت بسیج امکانات در راستای رسیدگی و صلح و سازش مورد تاکید است.
نظر شما