چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024
جامعه فاطمی

حوزه/ رضایی بر اهمیت تدبر در خطبه فدکیه حضرت زهرا(س) و بهره‌گیری از قرآن و کلام اهل بیت(ع) برای تحقق جامعه فاطمی تأکید کرد.

خانم رضایی مدیر مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، با اشاره به اهمیت خطبه فدکیه، آن را یکی از منابع کلیدی برای درک عمیق آموزه‌های حضرت زهرا(س) دانست و اظهار داشت: این خطبه نه تنها به مسائل اقتصادی و اجتماعی زمان خود پرداخته، بلکه حاوی نکات عمیق توحیدی و اخلاقی است که می‌تواند راهنمایی برای جامعه امروز باشد.

وی افزود: تدبر در این خطبه و برنامه‌ریزی برای اجرایی کردن آموزه‌های آن، می‌تواند به تحقق جامعه‌ای بر پایه ارزش‌های فاطمی کمک کند.

الگوگیری از سیره حضرت زهرا(س) در تمامی ابعاد زندگی

رضایی، به رسالت جامعه اسلامی در الگوگیری از سیره حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: رفتارهای حضرت فاطمه(س) در ابعاد فردی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی، الگوهایی هستند که می‌توان در تمامی زمان‌ها به آن‌ها مراجعه کرد.

مدیر مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) به عبادت و دعا، احترام به همسر و مهرورزی به خانواده به عنوان نمونه‌هایی از این رفتارها اشاره کرد و یادآور شد: این الگوها می‌توانند در تربیت نسل‌های آینده نقش مهمی ایفا کنند.

رضایی با تأکید بر لزوم توجه به اهمیت ولایتمداری حضرت زهرا(س)، اظهار کرد: بیان فضائل حضرت علی(ع) و دفاع از ولایت، نشان‌دهنده بصیرت و تعهد ایشان در حمایت از ارزش‌های اسلامی بود و جامعه باید از این ویژگی درس بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: این دفاع نه تنها به عنوان همسر، بلکه به عنوان امام مسلمین بوده و این امر نشان‌دهنده عمق تعهد و بصیرت ایشان در حمایت از ولایت و ارزش‌های اسلامی است.

مبارزات سیاسی و اجتماعی حضرت زهرا(س)

رضایی به مبارزات سیاسی و اجتماعی حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: دفاع آگاهانه و جانانه ایشان از حضرت علی(ع) در حقیقت دفاع از ولایت خداوند و دین حق بود.

وی تأکید کرد: بر هر مسلمانی لازم است که با نگاهی به مشی سیاسی حضرت زهرا(س)، حقیقت والای حریم مقدس ولایت را دریابد و در مسیر پذیرش، اطاعت و دفاع از ولایت، دلاورانه و با بصیرت پیش رود.

مدیر مدرسه علمیه اسلام‌شناسی حضرت زهرا(س) به تشریح حیا و عفت در سیره حضرت زهرا(س) پرداخت و ابراز کرد: زنان و دختران جامعه باید نقش کلیدی در ترویج حجاب و عفاف ایفا کنند، چراکه حجاب و عفاف، احترامی به کرامت ذاتی انسان است و باید در تبیین مسئله حجاب و عفاف و فلسفه آن در بین نسل جدید کوشا بود.

رضایی بر اهمیت بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت(ع) اجرای آن‌ها در جامعه امروز تأکید کرد و خواستار تلاش بیشتر در این زمینه شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha