به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک،به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه ریحانة النبی اراک، مراسم شهادت حضرت صدیقه طاهره (س)با حضور حجت الاسلام هدایت استاد حوزه علمیه استان مرکزی برگزار شد.
حجت الاسلام هدایت اظهار داشت: طلاب حتما در مراسمات و منبر های مختلف که حضور دارید ابتدای منبر از امام زمان(عج) دعوت کنید که در مراسم حضور داشته باشد و این موضوع بسیار مهم و قابل اهمیت است،طلاب باید وقف حوزه بشوند و خود را وقف حضرت مهدی(عج) کنند.
استاد حوزه در ادامه افزود:کار شیطان تزئین گناه و زشتی است یعنی شیطان زشتی ها را مقابل چشم ما زیبا می کند که انسان به سمت گناه برود برای مثال شیطان کشتن فرزند را برای مشرکین تزئین میکرد و مشرکین فرزندان خود را می کشتند.
وی در ادامه گفت:چه می شود که انسان حیات یک انسان دیگر را از آن میگیرد؟ شیطان این کار را تزئین می کند.
حجت الاسلام هدایت بیان کرد : از آیت الله بهجت نقل شده است که شخصی به نزد ایشان می رود و می گوید قلب جنین تشکیل نشده و باید او را بکشیم و ایشان می گویند که کسی که در ماه های اول قلب را تشکیل می دهد قطعا در ماه های آخر هم می تواند قلب را تشکیل بدهد پس چنین کاری انجام ندهید.
وی تصریح کرد :امام هادی(ع) و امام حسن عسکری (ع) در احادیث خود وظایفی که به ما دادند مربوط به زمان غیبت است از جمله زیارت اربعین،انگشتر در دست راست و... چرا؟ برای اینکه برای حضرت مهدی(عج) تیم تشکیل دهیم
این استاد حوزه خاطر نشان ساخت: به فرموده امام هادی علیه السلام در زمان غیبت سلاح ما مسلمانان عقل است ،به واسطه ی عقل است که راستگو در مسیر حق شناخته می شود و دروغگو که ادای حق را در می آورد و در مسیر باطل است هم شناخته می شود. یعنی عقل وسیله ی حق و باطل است.
وی گفت :محور اصلی باید خدا باشد و انسان ها حول محور خدا باشندکه اگر اینچنین شود انسان ها در موقعیتهای مختلف نمیگویند دلم چه میخواهد! می گویند خدا چه میخواهد؟
حجت الاسلام هدایت اضافه کرد : عقل قلب ما را به خدا گره می زند و جهل قلب ما را به منافع شخصی گره می زند.
وی ابراز داشت :حواسمان باشد شخصیت وجودی خودمان را با حضرت صدیقه طاهره گره بزنیم نه با شهوت دلمان.
حجت الاسلام هدایت به سخنان مقام معظم رهبری اشاره کرد که فرمودند وظیفه سنگین حوزه علمیه درس، تدریس ، مطالعه و جهاد تبیین است.
وی در پایان به بیان شرح مختصری از خطبه ی فدکیه ی حضرت زهرا(سلام الله علیها) پرداخت.
نظر شما