حجت الاسلام والمسلمین محمد سعید نریمانی، مدیر اداره قرآن و حدیث حوزههای علمیه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در کرمانشاه، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۰ از سوی مدیر حوزههای علمیه، آیت الله اعرافی(دام عزه)، ابلاغیهای به مدارس علمیه کشور در خصوص اجرای طرح معلم قرآنی صادر شد که هدف این طرح این است که طلاب سطح یک، پس از پایان این سطح، به مهارتهای لازم برای آموزش قرآن، شامل روخوانی، تجوید و ترجمه مفاهیم قرآنی، مسلط شوند.
مدیر اداره قرآن و حدیث حوزههای علمیه ،افزود: متاسفانه، این طرح در چند سال اخیر اجرا نشد. با این حال، از ابتدای سال تحصیلی جاری (۱۴۰۳-۱۴۰۴) تصمیم گرفتیم که این طرح را مجدداً فعال کنیم.
وی گفت: اجرای کامل دورههای شش ساله برای تمامی طلاب بسیار زمان بر و مشکل زا بود؛ بنابراین تصمیم گرفتیم، ابتدا ارزیابیای از طلاب پایههای شش و هفت بلندمدت، پنج سفیران و پنج بلندمدت که نظام جدید دیپلم را دارا هستند، انجام دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین نریمانی با اشاره به برنامه ارزیابی در استان کرمانشاه، ادامه داد: تا کنون ارزیابی در ۲۶ استان انجام شده و طلاب پایههای شش و هفت بلندمدت، پنج سفیران و پنج نظام جدید مورد ارزیابی قرار گرفتهاند، در این ارزیابیها از اساتید ممتاز قرآنی کشور استفاده شد، تا ارزیابیها با سبک های یکسان و استاندارد انجام شود.
وی افزود: اگر طلبهای در ارزیابی قرآنی نمره پانزده به بالا کسب کند، برای دوره استادی دعوت میشود و در صورت قبولی در مصاحبه، گواهی معلم قرآنی به وی اعطا خواهد شد، اما اگر نمرهای بین دوازده تا هفده بگیرد، باید در دوره تربیت معلم قرآن شرکت کند و این دوره را تکمیل کند، این دوره شش روزه است و در استان کرمانشاه برگزار میشود.
مدیر اداره قرآن و حدیث حوزههای علمیه ، تصریح کرد: طلاب با نمره زیر دوازده، باید در دوره دانشافزایی، تجوید و رو خوانی شرکت کنند که این دوره نیز شش روزه است و پس از اعلام نتایج ارزیابیها، برنامهریزی برای برگزاری دورهها، انجام خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین نریمانی ، تأکید کرد: استان کرمانشاه از استانهای فعال در زمینه قرآن است و مدیران قرآنی آن، دائما پیگیر اجرای برنامهها هستند.
وی در پایان گفت: ارزیاب قرآنی طلاب حوزه علمیه استان کرمانشاه ، استاد ممتاز بین المللی قرآن کریم، آقای آقایی می باشند.
نظر شما