سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۶
پژوهش‌ها باید به سمت کاهش مسائل و مشکلات نظام هدایت شود

حوزه/ مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: حوزه نمی‌تواند نقش هدایت‌گری و حمایتی خود را از جامعه بردارد؛ لذا باید هم قسم شویم که پژوهش‌ها را به سمت کاستن مسائل و مشکلات نظام سوق دهیم. رسیدن به این مهم، عزم و همت جدی می‌خواد که دور از انتظار از خواهران طلبه نیست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین فاضل در اختتامیه نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی اساتید و طلاب حوزه‌های علمیه خواهران استان تهران که در ایوان ری در حال برگزاری شد، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله دکتر مفتح که روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گرفته است، بیان کرد: این عالم قوانینی دارد که هر چه می‌گذرد کشف این قوانین آرام آرام آشکار می‌شود. همه شؤون پیامبران در راستای این موضوع بود که از این قوانین پرده برداری کنند. اگه از عدالت، حجاب ولایت، دین و دیانت و.. حرف می‌زنیم همه در همین راستا است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اضافه کرد: از دیرینه ترین فعالیت‌هایی که کشف این قوانین را ظاهر می‌کند پژوهش است و تمام هنر پژوهشگر پرده برداری از این قوانین الهی است.

وی ضمن تقدیر از آثار پژوهشی طلاب خواهر تأکید کرد: ما در فرمایشات امامین انقلاب داریم که حفظ نظام اوجب واجبات است آنچه به ما مربوط می‌شود این است که فرامین رهبران را پی بگیریم. دفاع درست از نظام جمهوری اسلامی یکی از راه‌های حفظ نظام است.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردند که حوزه‌ها مادر نظامند. حوزه نمی‌تواند نقش هدایت‌گری و حمایتی خود را از جامعه بردارد. لذا باید هم قسم شویم که پژوهش‌ها را به سمت کاستن مسائل و مشکلات نظام سوق دهیم. رسیدن به این مهم، عزم و همت جدی می‌خواد که دور از انتظار از خواهران طلبه نیست.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: به امید آنکه حوزه علمیه خواهران به عنوان پدیده با برکت به سمت حل مشکلات نظام بیایند.

حجت الاسلام و المسلمین فاضل بیان کرد: باید از فرصت ها استفاده کنیم تا جایگاه حوزه علمیه خواهران در عرصه تولید علم و فرهنگ و پژوهش بیش از پیش تثبیت شود.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱۰
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۵
  • صادق IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    استاد مطهری هرچند فرزند حوزه بود اما در دانشگاه استخدام شد.نحوه جدب ایشان هم جالب است موقعیکه گروه فلسفه دانشگاه تهران به استاد فلسفه نیاز داشت مرحوم فروزانفر ریاست دانشکده الهیات سه تن از اساتید این رشته مرحومان راشدو اشتیانی و اشنا را مامور جذب استاد کرد . پس از درج اگهی در روزنامه تعدادی مراجعه کردند و از متقاضیان بمدت یک هفته صبح و بعد از ظهر ازمون کتبی بعمل امد و پس از تصحیح اوراق استاد مطهری با کسب بالاترین امتیاز جذب گروه شد.
    • پ ب حسن IR ۱۴:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
      الآن با وجود دانشگاه معارف نحوه جدب خیلی مفصل تر هست
    • حسن IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
      ایا نحوه جذب استاد در حال حاضر هم به همین گونه است؟
  • سینا IR ۱۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
    مرحوم ایت الله موسس حوزه علمیه قم فرزندان خود را از ارتزاق از حوزه بر حذر می داشتند.فرزند گرامی ایشان مرحوم مهدی حائری یزدی پس از کسب اجازه اجتهاد جهت اشنایی با علوم روز دنیا به امریکا عزیمت و موفق به اخذ مدرک لیسانس فلسفه از دانشگاه میشیگان شده و انگاه عازم کانادا شد و پس از هشت سال موفق به اخذ دکترای فلسفه تحلیلی شده و به ایران بازگشت و در دانشگاه تهران و همزمان در دیگر دانشگاهای خارجی بکار مشعول شد و چون مسلط بر فلسفه شرق و غرب بود به جامع الحکمتین معروف شد.اعلی الله مقامه
    • پ ب سینا IR ۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
      ایشون قبل از تحصیل در خارج، همین جا تحصیل کرده بودند؛ استاد فلسفه ایشان امام راحل رضوان الله تعالی علیه بود. اما در مسایل سیاسی اشتباهات فاحشی داشت؛ انکار ولایت فقیه آدمی را میان هرج و مرج، و حکومت غیرعالم، وا می گذارد. مگر می شود بعد از اعتقاد به ولایت معصوم حین حضورش، در زمان غیبت یکباره در دره ی باور به زمامداری عامه مردم شد؟! چه کسی غیر از مجتهدجامع شرایط ولایتمداری، می تواند اقرب به معصوم باشد بعد از عدم دسترسی به معصوم؟ ناعالم چگونه می تواند سکان هدایت حکومتی جامعه را بدست بگیرد و جلو ببرد؟ فاقد شیء می تواند معطی آن باشد؟
  • محمد IR ۰۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
    باید اذعان کرد حوزه های علمیه علیرعم بودجه های گزاف دولتی نتوانسته راهکارهای مناسبی برای حل معضلات فرهنگی و اجتماعی ارائه دهد.استاد مطهری که فرزند همین حوزه بود توانست کتبی تالیف کند که هنوز مورداستفاده عموم مردم است در حالی که دست تنها بودو در دانشگاه فعالیت داشت
    • پ ب محمود IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۲
      قبل از انقلاب حکومت طاغوت بود، لذا سنخیتی نبود، الآن سکان کلیت نظام در دست مجتهد جامع شرایط ولایت هست، و ایشان حوزوی است، استقلال سیاسی حوزوی نسبت به حوزوی یعنی چه؟ اما استقلال مالی فی الجمله آری یعنی بودجه جاری حوزه نباید متکی به بودجه ی عمومی باشد، اما تبادل که یک طرفه نیست، حوزه دارد به نظام خدمت می دهد، طبعا حق دارد خدمت مالی بگیرد برای زیر ساخت های حوزوی. و این منافاتی با زبان مردم بودن ندارد، حوزه حلقه واسط بین مردم و نظام هست.
    • محمود IR ۱۵:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
      لازم است حوزه های علمیه استقلال سیاسی و مالی خود همانند قبل از انقلاب را حفظ کنند وگرنه حالت دولتی بخود می گیرند و دیگر زبان مردم نیستند
    • ؟ IR ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
      کدام بودجه گزاف؟! دروغ از بزرگترین گناهان کبیره هست‌.
  • فاطمه صفائیان IR ۱۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۷
    .سلام واقعا همیطوره حوزه های علمیه باید مشکل گشای مملکت اسلامی باشه