خانم مریم خدادادی مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک بیان کرد: تعلیم و تربیت در تعالیم ناب اسلامی و آموزههای قرآن کریم جایگاه ویژهای دارد همانطور که در آیه ۱۵۱ سوره بقره فلسفه ارسال نبی همان آموزش کتاب و حکمت و هر آنچه که انسان نمیداند بیان شده است.
وی افزود: حوزهی علمیه و دانشگاه دو مرکز و قرارگاه اصلی آموزش و تعلیم و تربیت هستند که با پیوند دین و دانش باید زمینه تشکیل تمدن نوین اسلامی را فراهم نمایند.
خدادادی تصریح کرد: تعالیم اسلامی در کنار دانش بشری چراغ راهی است جهت پیشبرد اهداف متعالی و تحقق آرمانهای اسلامی در کشوری که انقلابهای پیروزمندانهای در تاریخ خود دارد .
وی گفت: به فرموده امام علی علیه السلام اسلام دین کامل است و قرآن به همه نیازمندیهای بشر پاسخ میگوید و نظریه جامع انگاری دین مؤید این مطلب است که علم و دانش بدون تکیه بر تعالیم دین به تمدن نوین اسلامی نخواهد رسید تحقق این موضوع در گرو وحدت رویه حوزه و دانشگاه است . هر کدام روش خود را دارند لیکن باید یک هدف را دنبال کنند.
مدیر مدرسه علمیه کوثر زرندیه خاطر نشان ساخت: اعتقاد امام خمینی( رحمهالله علیه )مکتب اسلام مکتبی است که در تمام شئون فردی و اجتماعی مادی و معنوی فرهنگی و اقتصادی؛سیاسی و نظامی ؛دخالت و نظارت داشته و از بیان هیچ چیز غافل نبوده است.با این توصیفات حوزه های علمیه که مرکز تعلیم و آموزش معارف ناب اسلام است چنانچه با دانشگاه که مرکز تولید علم و دانش و موجب اقتدارآفرینی برای کشور است پیوند و وحدت رویه داشته باشد .
وی اضافه کرد: وحدت حوزه و دانشگاه در هر عصری معنای ویژهای دارد در عصر کنونی که نظام اسلامی در معرض تهدید قرار گرفته باید تلاشی وسیعتر در راستای نظام سازی دینی داشته باشد.
خدادادی در پایان گفت: حوزه و دانشگاه باید با یک زبان مشترک تمام تهدیدها را تبدیل به فرصت نمایند ،زبان مشترک همان پیوند بین علم و دین و تعالیم ناب اسلامی است .
نظر شما