پنجشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
هوش مصنوعی، همیار جدید پژوهشگران حوزه علمیه

حوزه/ به همت مدرسه علمیه تخصصی ریحانه النبی (س) اراک نشست پژوهشی با موضوع «کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک، در نشست علمی پژوهشی «کاربرد هوش مصنوعی در پژوهش» که به همت مدرسه علمیه تخصصی ریحانه النبی(س) سطح سه و چهار اراک برگزار شد، آقای افشین موسوی، ضمن تاکید بر اهمیت استفاده صحیح از هوش مصنوعی در پژوهش، ابزاری نوین را در اختیار طلاب و پژوهشگران قرار داد.

موسوی با بیان اینکه هوش مصنوعی می‌تواند در نوشتن مقالات و تحقیقات بسیار مفید باشد، خاطرنشان کرد: باید از هوش مصنوعی به عنوان ابزاری برای تسهیل و بهبود فرآیند پژوهش استفاده کرد، نه اینکه تمام کار را به آن سپرد.

وی با اشاره به متن‌محور بودن بسیاری از تحقیقات در حوزه علمیه، ابزارهای مختلفی از جمله هوش مصنوعی Monica را معرفی کرد که قابلیت‌هایی مانند ترجمه، تحقیق و خلاصه کردن متون را دارا است.

در ادامه این نشست، موسوی به معرفی هوش مصنوعی Perplexity پرداخت و بیان کرد: هوش مصنوعی با قابلیت‌های متنوع و امکان طرح سؤالات دقیق، می‌تواند در نگارش مقالاتی با کیفیت بالاتر کمک شایانی کند. همچنین، وی به ابزارهایی مانند IdeaGenter و Quill Bot اشاره کرد که برای ایده پردازی، تبدیل عکس به نوشتار و طرح سوال از متن بسیار مفید هستند.

این نشست علمی، با ارائه راهکارهایی عملی برای استفاده از هوش مصنوعی در پژوهش، نشان داد که هوش مصنوعی می‌تواند به عنوان یک همیار قدرتمند در کنار پژوهشگران حوزه علمیه قرار گرفته و به ارتقاء کیفیت تحقیقات کمک کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha