حجتالاسلام جواد آلحبیب روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری دوره آموزشی هوش مصنوعی در گفتوگو با خبرنگار حوزه در کاشان، اظهار کرد: بحرانهای اجتماعی و هویتی که جامعه گرفتار آن شده، متاثر از فضای مجازی است.
وی با بیان اینکه امروز زندگی مردم با فضای مجازی آمیخته شده و نمیتوان آن را از زندگی آنها جدا کرد، افزود: آموزش، کسب و کار، مسائل اجتماعی، تجارت و اقتصاد، دانش پزشکی و غیره وابسته به فضای مجازی است.
کارشناس مسئول رصد و پایش مرکز تبلیغ فضای مجازی معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم تاکید کرد: آگاهسازی یکی از مسائل مهمی است که باید در عرصه فضای مجازی برای مردم انجام داد.
وی تصریح کرد: برای اینکه از بحرانهای اجتماعی و هویتی جلوگیری شود، باید بین مردم آگاهیبخشی انجام داد و این مهم زمانی رخ میدهد که در عرصه فضای مجازی تولید محتوای مفید و هوشمند داشته باشیم.
حجتالاسلام آلحبیب با تاکید بر اینکه طلاب باید به ابزار تکنولوژی رسانه دستیابی داشته باشند و کار کردن با آنها را یاد بگیرند، گفت: طلاب و روحانیون باید با زبان امروز که همان هوش مصنوعی است با کودکان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان ارتباط برقرار کنند.
وی با یادآوری تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر فراگیری هوش مصنوعی، افزود: منظور معظمله از یاد گرفتن هوش مصنوعی، رسیدن به مرجعیت هوش مصنوعی، کارکردن عمیق با آن و تولید ابزار با هوش مصنوعی است.
کارشناس مسئول رصد و پایش مرکز تبلیغ فضای مجازی معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم با اشاره به وجود یک هزار و ۷۰۰ سایت در زمینه هوش مصنوعی، اظهار کرد: تحریمها نباید مانع پیشرفت کشور در زمینه هوش مصنوعی شود.
گفتنی دوره آموزشی هوش مصنوعی ویژه طلاب با حضور حجتالاسلام محسن معمار مُدَرس تولید محتوای هوش مصنوعی معاونت تبلیغ حوزه علمیه قم به همت معاونت تبلیغ حوزه علمیه منطقه کاشان در مدرسه علمیه امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد.
در این دوره طلاب با هوش مصنوعی شامل ابزارهای تولید تصویر و کاربردی ادیت، ابزارهای تولید و تقلید صدا و ابزارهای تولید متن و ترجمه، ابزارهای تولید پوستر و موشن، آموزش تخصصی پرامپتنویسی و ابزارهای تولید ویدئو و انیمیشن آشنا شدند.
نظر شما