جمعه ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰
حضرت زهرا(س) الگوی زنان در عبادت،سیاست،تربیت و زندگی است

حوزه/استاد حوزه و دانشگاه گفت: زندگی هجده ساله وجود مطهر حضرت صدیقه ی طاهره سلام الله علیها سراسر درس و پند و راهنمایی برای تمام بشر خصوصا زن مسلمان است.

حجت الاسلام المسلمین سید رضا عابدیان در گفتگوبا خبرنگار خبرگزاری حوزه در کاشان، ضمن تبریک ایام میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) اظهار داشت: زندگی هجده ساله وجود مطهر حضرت صدیقه ی طاهره سلام الله علیها سراسر درس و پند و راهنمایی برای تمام بشر خصوصا زن مسلمان است.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: تمدن غرب، زن را غرق در مادیات و کارهای فردی نموده و او را تشویق به کار به جهت رشد فردی نه اجتماعی می کند،اما در تمدن اسلام،زن،فعال در عبادات که سیاست و مربی قدرتمند فرزند در خانواده و مدیر داخلی زندگی است و سیره ی حضرت زهرا سلام الله علیها اینگونه بود که حضرت،فقط به فکر خود نبود بلکه در عرصه های مختلف اجتماعی و سیاسی و تربیتی،الگوی تمام عیار بود.

وی با بیان اینکه حضرت زهرا(س)،هم در زندگی فردی و هم در زندگی اجتماعی اسوه بود گفت : حضرت زهرا(س) در عبادت،بالاترین بود و در ساحت اجتماعی،شعارش الجار ثم الدار بود.

حجت الاسلام المسلمین عابدیان با بیان اینکه حضرت زهرا(س) در قبال مسائل مهم سیاسی و اجتماعی منزوی نبود. گفت: خطبه های مختلف ایشان در مقابل دشمن،استدلال های محکم و مبرهن ایشان در مساله ی دفاع از ولایت،سخنان و کلمات گهربار ایشان در تمام امور اخلاقی،اجتماعی و سیاسی،نشان دهنده ی آن است که در تمدن اسلام،زن،جایگاه و نقش ویژه ای دارد و بدور از انزوا،بایست در تمام عرصه های مختلف حضور پر رنگ زهراگونه داشته باشد.

وی تصریح کرد: دنیای غرب به دنبال انزوای زن و غرق کردن زن در تجملات شخصی و مادیات ، برهنه سازی و سواستفاده کردن از زن است ،لذا میبینیم که این مساله ی حجاب و قانون حجاب،چقدر برای آن ها مهم است،چون آنها بدنبال گسترش تمدن خبیثانه ی خود هستند که نگذارند زن،به هویت و ارزش والای خود پی ببرد و او را سرگرم ارزش های کوچک و بیهوده مادی و بدنی و دیده شدن نمایند.

استادحوزه و دانشگاه با بیان اینکه ارزش های مادی تمام شدنی است،آنچه که می ماند ارزش های انسانی و رشد و تعالی روح و حقیقت انسانیت انسان است و وجود مقدس صدیقه ی طاهره،در گفتار و کردار،هادی و الگو و اسوه زنان برای رساندن آنان به کمال و ارزش های حقیقی و غیراعتباری بود. گفت: دنیای غرب و تمدن آن،بدنبال انزوای زن است،اینکه زن در مساله ی مهم تربیت،خود که منزوی شد،افراد منزوی نیز تربیت کند،افرادی را تربیت کند که کاری به امور اجتماعی و سیاسی نداشته باشند و صرفا شغلی انتخاب کرده و کاری انجام داده و پولی دریافت کنند،اما در تمدن اسلام و الگویی چون حضرت زهرا(س)، فرزندانی را تربیت می نماید که به دنبال کمال و رساننده ی بشر به کمال هستند.

وی افزود: مقام عظمای ولایت آیت الله العظمی خامنه ای در دیداری اخیری که به مناسبت ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها با حضور بانوان در حسینیه ی امام خمینی رحمت الله علیه برگزار گردید فرمودند اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و توانایی‌های فکری و روحی در عرصه‌های علمی،‌ فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی-سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بین‌المللی هیچ تفاوتی با هم ندارند، که این سخن حضرت آقا ناظر به همین مساله است که زن،می تواند اثرگذار باشد نه منزوی.

انتهای پیام./

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha