به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری ، دبیرکل مجمع تقریب در مورد حکم بازداشت نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نامه ای به علمای جهان اسلام تاکید کرد: رژیم غاصب اسراییل امروز تنها فقط در میان ملت های منطقه غرب آسیا و مسلمانان، منفور و مغضوب نیست. بلکه سران دولت هایی که در همه سال های گذشته متحدان اصلی او به شمار می رفتند نیز اکنون ناگزیر از آن هستند که ولو در ظاهر هم که شده فاصله خودشان را با این رژیم به نمایش گذارند.
متن نامه بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَلَنْ تَرْضَی عَنْکَ الْیَهُودُ وَلَا النَّصَارَی حَتَّی تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ» (بقره/۱۲۰)
ملت های مسلمان در این ایام روزگاری سخت و تلخ را از سر می گذرانند. اکنون بیش از یک سال است که رژیم اشغالگر قدس با وحشی گری عریان تری به جان ملت های مظلوم فلسطین و لبنان افتاده است. اما این روزگار سخت، موجب خستگی مجاهدان مسلمان و نیروهای مقاومت امت پیامبر خاتم(ص) نشده است. بلکه آنها با روحیه بالاتر و جان فشانی های حیرت انگیزتر و البته امکانات و هوشمندی های بیشتری در برابر این رژیم جنایتکار ایستادگی می کنند.
ثمره این ایستادگی روز به روز نمایان تر می شود که شاید از مهم ترین دستاوردها می توان به بی حیثیت تر شدن رژیم صهیونی در عرصه جهانی و بین المللی اشاره کرد.
رژیم غاصب اسراییل امروز تنها فقط در میان ملت های منطقه غرب آسیا و مسلمانان، منفور و مغضوب نیست. بلکه سران دولت هایی که در همه سال های گذشته متحدان اصلی او به شمار می رفتند نیز اکنون ناگزیر از آن هستند که ولو در ظاهر هم که شده فاصله خودشان را با این رژیم به نمایش گذارند.
دولت های اروپایی و غیر اروپایی که رسما اعلام کرده اند به رای دادگاه بین المللی لاهه تمکین می کنند و نخست وزیر آن رژیم غاصب در صورت سفر به این کشورها اقدام به دستگیری و بازداشت وی خواهند کرد از جمله ثمرات و برکات مقاومت به ویژه در یک سال و اندی گذشته است.
در واقع فشار افکار عمومی این جوامع موجب شده که دولت های شان اقدام به گرفتن چنین موضعی کردند.
حال ما ملت های مسلمان و به ویژه نخبگان، علما و فضلای این جوامع باید از خود بپرسیم آیا اقدامات لازم و کافی را در این عرصه انجام داده ایم؟ آیا ما نخبگان دینی توانسته ایم دولت های حاکم بر خود را متقاعد کنیم که در برابر رژیم صهیونیستی موضع جدی تر و موثرتری بگیرند؟
با اطمینان می توان گفت برای مقابله یا دست کم ترک هر نوع مراوده و ارتباطی با رژیم غاصب صهیونی هیچ زمانی به اندازه امروز آسان نبوده هرچند وجوب آن به عنوان یک تکلیف شرعی – وحتی وظیفه انسانی - در طول همه سال های اشغالگری وجود داشته است. لکن امروز که بی حیثتی این رژیم شهره عالم شده و نزدیک ترین دوستان و متحدان غربی اش نیز – ولو در ظاهر- ناگزیر از اعلام برائت شده اند وظیفه جوامع اسلامی خاصه علما و دولت های آن بیش از پیش است.
ما علمای جهان اسلام وظیفه داریم حاکمان خود را به معروف امر و از منکر نهی کنیم و امروز بالاترین معروف همراهی و حمایت از مقاومت در برابر شنیع ترین و رذل ترین رژیم تاریخ است چنانچه بالاترین منکر نیز همراهی یا سکوت در برابر جنایات این رژیم است. ما علمای جهان اسلام وظیفه داریم دستورات قرآن کریم را به حاکمان خود یاداوری کنیم که دنبال جلب رضایت دشمنان اسلام نباشند چراکه بر اساس آیه ای که در صدر این نوشته آمد، آنها هیچ زمان راضی نخواهند شد تا اینکه شما از دین و آیین آنها پیروی کنید.
لذا انتظار آن است که با وحدت و همبستگی بیشتر ملت های مسلمان از فضای بی نظیر بین المللی در شرایط کنونی، نهایت بهره برداری انجام شود و ما علما و فضلای اسلامی با پشتوانه مردمی و نفوذ اجتماعی خود دولت های مان را وادار کنیم در برابر رژیم صهیونیستی موضع مسئولانه تر و سخت تری بگیرند و راه هر نوع تامین منافع یا انتقال منابعی را از مرزهای کشورهای اسلامی بر آنها ببندند.
نظر شما