به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، در هفتمین "همایش بزرگ فاطمی" ویژه همسران محترمه اساتید، دانش آموختگان و کارمندان مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) در سخنانی ضمن تبریک ایام ولادت صدیقه طاهره سلام الله علیها به تبیین اصول تحکیم خانواده پرداخت و گفت: ما امروز ۴ مشکل اساسی در حوزه خانواده داریم و جا دارد یک وزارت خانه مستقل برای این نهاد مهم تشکیل شود.
وی افزود: مشکل اول تشکیل خانواده است، آمارها می گوید میلیون ها مجرد در کشور وجود دارد و سن آنها نیز بالاست، مسئله دوم تحکیم خانواده است اینهایی که ازدواج کردند نیز مشکل دارند در زندگی هایشان اگر مشکلات وجود نداشت که این همه آمار طلاق بالا نبود.
این خطیب حوزوی افزود: خیلی ها ادای زندگی کردن را دارند و زندگی واقعی و توام با آرامش را ندارند.
وی گفت: مسئله بعدی دیگر فرزندآوری است، ۵۰۰ هزار آمار سقط جنین در کشور ثبت می شود که این مسئله نیز مهم است؛ چهارمین مسئله دیگر که باید به آن پرداخته شود تربیت فرزند است.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی گفت: آیا این چهار موضوع وزارت خانه نمی خواهد؟ تحکیم خانواده بسیار مهم است من اصولی که در زندگی حضرت زهرا و علی(علیهماالسلام) بود را احصا کردم که ۵۰ اصل بود و خانواده ها اگر می خواهند آرامش داشته باشند باید این اصول را در نظر بگیرند.
عضو هیئت علمی المصطفی گفت: اولین اصل حاکم بر زندگی حضرت زهرا و امیرالمومنین علیهماالسلام معنویت بوده، امروزه غرب جنگ با خانواده را شروع کرده و به دنبال نابودی خانواده است.
وی گفت: اصل بعدی دیگر اصل اظهار محبت است، خواهران گرامی لطفا به شوهرهای خود بگویید که دوستشان دارید، برخی ها بلد نیستند، برخی خانم ها در خانه تلخ هستند، به رخ نکشید دیگران را و همسر خود را مقایسه نکنید.
عضو هیئت علمی المصطفی گفت: اصل بعدی دیگر تحمل و صبر است؛ در روایت است که سه گروه از زنها با حضرت زهرا(س) محشور می شوند زنی که بر سوء خلق مردش صبر کند، زنی که بر غیرت مرد خود صبر کند و سوم زنی که مهریه اش را ببخشد.
وی افزود: یکی از اصول مهم دیگر اصل کسب رضایت است، همسران باید تشخیص دهند که چه چیزی طرف مقابل خود را آزار می دهد آن کار را ترک کند یا بداند چه چیزی همسر خود را خوشحال میکند آن را انجام دهد.
حجت الاسلام والمسلمین رفیعی در پایان سخنان خود در توصیه ای به همسران طلاب گفت: توفیق استفاده از شوهر طلبه اتان را داشته باشید و از او استفاده علمی و معنوی داشته باشید و مسائل دینی که نمی دانید را از او بپرسید.
نظر شما