به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام سید محسن موسوی امام جمعه شهرستان دهلران در استان ایلام بر لزوم تشکیل کارگروه تخصصی رفع مشکلات زیرساختی در دهلران تاکید کرد و بیان کرد: متاسفانه در دو مقطع قبل، بعد از جنگ و دوران بازسازی توجه چندانی به دهلران نشده است.
وی افزود: دهلران شهرستانی است که در نزدیکی مرز قرار دارد و گرمای هوای در این منطقه بالای ۵۵ درجه است و سالانه بیش از یک میلیون نفر از زائران اربعین از مرز دهلران عبور می کنند.
امام جمعه دهلران با بیان اینکه متاسفانه زیرساختهای دهلران از نظر جاده ای بسیار ضعیف است و هر هفته بر اثر سوانح رانندگی در دهلران تلفاتی به جا میماند، اظهار کرد:بارها به مردم توصیه کرده ایم که در شب ها تردد نکنند چرا که جان آنها در خطر است.
وی ادامه داد: متاسفانه شاهد مرگ عزیزانمان در جاده های مواصلاتی شهرستان هستیم. در تصادف مرگباری که چند روز پیش در جاده دهلران به اندیمشک رخ داد بنده شخصا حضور داشتم و شاهد این فاجعه بودم. به صورت جدی و فوری از وزیر راه، سازمان برنامه و بودجه، نماینده محترم مجلس و تمام مسئولان می خواهم پروژه هایی که در جاده های دهلران فعالیت آن ها متوقف شده است برای از سرگیری فعالیت آن ها بودجه های مورد نیاز تزریق شود و همچنین موضوع چهار بانده کردن راه های مواصلاتی شهرستان تسریع شود.
حجت الاسلام موسوی گفت: جادهای در دهلران ۱۸ سال پیش کلنگ زنی شده است که تاکنون تنها حدود ۱۰ درصد پیشرفت داشته است.
وی افزود: خانم فرزانه صادق وزیر جدید راه و شهرستانی به دهلران سفر کرده و از نزدیک این وضعیت را مشاهده کردهاند اما هنوز هیچ کاری صورت نگرفته است.
امام جمعه دهلران با بیان اینکه شهرستان دهلران از زمینهای مسطح برخوردار است و به راحتی میتوان پروژه راه آهن در این شهرستان ایجاد کرد تا زائران اربعین را با قطار جابجا کرد، اظهار کرد: چرا یک فرد دلسوز در وزارت راه نیست تا این دغدغه ها و نیازهای مردم دهلران را ببیند.
وی اضافه کرد: مردم دهلران از کمبود امکانات و آب شرب گلایه دارند. لوله های اتصالات آب فرسوده شده اند و نیاز به بازسازی وجود دارد. همچنین پارک و امکانات مناسب تفریحی و ورزشی در شهر نیست و اکثر بخش های ورزشی شهرستان دهلران به دلیل نبود تجهیزات تعطیل شده است.
حجت الاسلام موسوی بیان کرد: یک کارخانه سیمان نیز در دهلران وجود دارد که ۱۸ سال است درحال ساخت است. فردی میلیاردها تومان پول دریافت کرده و قول راه اندازی و اشتغال زایی کارخانه سیمان را داده است اما پس از ۱۸ سال به نتیجه نرسیده است. چه کسی باید پاسخگوی این وضعیت باشد؟
وی در پایان گفت: شهرستان دهلران قطب کشاورزی ایلام است اما کشاورزان با قطعی برق طولانی روبرو هستند که باعث از بین رفتن جوانه های گندم می شود. من شنیدم که در خوزستان در حوزه موتورهای برقی چاه ها رفع مشکل شده است، اما کشاورزان در دهلران مشکل دارند. دست کشاورز را باید بوسید اما چرا آنها را اذیت و آزار می کنیم؟ از مسئولان درخواست میکنم که دهلران را دریابند!
نظر شما