خانم اکرم جلالی مدیر مدرسه علمیه ریحانة النبی(س) ضمن تبریک فرارسیدن ماه رجب و ولادت باسعادت امام باقر علیه السلام،در خصوص فضیلت ماه رجب و ولادت امام باقر (علیه السلام) در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اراک بیان کرد: رجب ماه بارش رحمت الهی است همانطور که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرموده اند: ماه رجب ماه استغفار امت من است.
جلالی تصریح کرد :ماه رجب، به عنوان ماه استغفار و رحمت الهی شناخته میشود و در روایات اسلامی بر اهمیت این ماه و اعمال نیک در آن تاکید شده است .
وی گفت: امام صادق(علیه السلام) از پدران گرامیشان از امام علی(علیه السلام) نقل می کند که آن حضرت فرمود:هرکس به خاطر خدا در ماه رجب صدقه بدهد، خداوند وی را آنچنان اکرام فرماید که نه چشمی دیده و نه گوشی شنیده است.امام کاظم(علیه السلام) می فرماید: رجب، نام نهری در بهشت است که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین تر است. بنابراین هرکس یک روز از ماه رجب را روزه بدارد، خداوند از آن نهر به او خواهد نوشاند ماه استغفار بندگان خداوند است .
مدیر مدرسه علمیه ریحانة النبی(س) اراک اظهار داشت: یکی از شب هایی که احیای آن خیلی امتیاز دارد،شب اول ماه رجب است. هرکس یک روز در این ماه را روزه بگیرد آتش جهنم بر او حرام می شود و هرکس سه روز روزه بگیرد بهشت بر او واجب می شود.
وی افزود: امام حسن علیه السلام دختری به نام فاطمه داشتند، و امام حسین علیه السلام پسری به نام علی، ازدواج اینها خیلی شبیه به ازدواج امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها است. حاصل ازدواج آنها متولد شدن امام باقر علیه السلام است، پس امام باقر علیه السلام هم از طرف مادر فرزند حضرت زهرا سلام الله علیها است و هم از طرف پدر.
جلالی خاطر نشان ساخت: امامان ما از امام باقر علیه السلام به بعد هم فرزند امام حسن علیه السلام هستند و هم فرزند امام حسین علیه السلام.
وی در ادامه گفت: جابر بن عبدالله انصاری می گفت: پیامبر صلوات الله علیه به من فرمودند تو آنقدر عمر می کنی که عالم ما اهل بیت را می بینی، و هنگامی که او را دیدی سلام مرا به او برسان.به دو امام ما عالم اهل بیت می گفتند، یکی امام باقر علیه السلام و دیگری امام رضا علیه السلام.جابر به همان اندازه عمر کرد و امام باقر علیه السلام را دید و وقتی سلام پیامبر صلوات الله علیه را به امام رساند، امام جواب سلام او را داد و فرمود که دیگر وصیت هایت را بکن. جابر پرسید چطور؟ امام پاسخ دادند همان علمی که من از پیامبران به ارث برده ام به من می گوید که اواخر عمر تو است.
جلالی ابراز داشت: امام باقر علیه السلام در علم و زهد، فضایل اخلاقی سرآمد همه بزرگان بنی هاشم بود و مقام بزرگ علمی و اخلاقی آن حضرت مورد تصدیق و اعتراف دوست و دشمن قرار داشت به اندازه ای روایات و احادیث در زمینه های فقهی، تفسیر، تاریخ اسلام و انواع علوم، از آن حضرت به یادگار مانده است که تا آن روز از هیچ یک از فرزندان امام حسن(علیه السلام) و امام حسین(علیه السلام) به جا نمانده بود.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: امامان معصوم(علیهم السلام) بخصوص امام محمد باقر(علیه السلام) در قله کمالات و فضایل اخلاقی بودند به طوری که نه تنها دوستان و شیعیان ایشان بلکه حتی کسانی که پیرو عقیده و مسلک ایشان نبودند نیز به دریای کمالات ایشان اعتراف داشتند.
نظر شما