به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین مجتبی فاضل، مدیر حوزههای علمیه خواهران در دیدار با شورای علمی و پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان خوزستان، بیان کرد: حوزههای علمیه باید وابستگی خود را به حمایتهای دولتی کاهش دهد تا در صورت قطع آن با مشکل مواجه نشود.
وی ادامه داد: تفکیک و تقسیم کار، یکی از کارهای اشتباه در روند آموزشی بود که با بهرهگیری از الگوی غربی ایجاد شد و مشکلاتی را نیز بهوجود آورد، در حالی که آنچه از یک استاد متصور میشود، سرآمدی در همه شئونات آموزشی، پژوهشی، تبلیغی و… است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران گفت: حوزههای علمیه خواهران باید به سمت و سویی پیشروی کند که همه اساتید، سرآمد عرصههای آموزشی قرار گیرند، یعنی زمانی که یک استاد در فقه متبحر است در عرصه پژوهشی نیز همان تبحر را داشته باشد. باید شرایطی را در استانها ایجاد کنیم که دغدغه معیشتی بهوجود نیاید.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل ادامه داد: امروزه حوزههای علمیه بهعنوان حکمرانان نظام اسلامی حاکمیت میکنند و اگر حکمرانی ذرهای مخدوش شود، قابل برگشت نیست و به تعبیر امام راحل؛ اگر اینبار اسلام سیلی بخورد، به زودیها بلند نمیشود، حکومت ما به زلف روحانیت گره خورده است و باید با ایجاد ظرفیت دست به دست یکدیگر دهیم تا اتفاقات خوب و میمونی حاصل شود.
وی مطرح کرد: وظیفه مرکز مدیریت حوزههای علمیه حمایت از استانها است، زیرا استانها ثروتی دارند که با دلار، درهم، دینار و… قابل قیاس نیست، در همایش ایران همدل در راستای کمک به مردم لبنان، خواهری منزل مسکونی خود را در استان خوزستان بدون هیچ چشمداشتی و با گمنامی تقدیم نیازمندان کرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران در پایان ابراز کرد: در طول ۸ سال دفاع مقدس کشور ما امکانات ساخت یک متر سیم خاردار را نداشت اما امروزه دنیا ما را به ارسال تجهیزات و دانش ساخت پهپاد متهم میکند که این نشاندهنده این است که ما در کشورمان سرمایههای زیادی داریم که اگر اراده خواستن کنند، حتما میتوانند و خداوند نیز ما را در پیچ و خمهای تاریخی حمایت کرد و تنها نگذاشت.
انتهای پیام/
نظر شما