حجتالاسلام والمسلمین علی خیاط، مدیر حوزه علمیه خراسان، در حاشیه دومین مراسم انتخاب پژوهشگر سال این حوزه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از مشهد، ضمن قدردانی از زحمات پژوهشگران و مدیران به نقش حیاتی پژوهش در تعالی علمی اشاره کرد.
وی با بیان اینکه پژوهش موتور پیشرفت علم است، خاطرنشان کرد: اگر پژوهش نباشد، آموزش نیز نمیتواند رشد لازم را داشته باشد. اگر هدف ما پیشروی در مرزهای علم و تحقق پیشرفتهای بزرگ است، این هدف تنها در قالب پژوهش عملی خواهد شد. چنین مراسمی مانند انتخاب پژوهشگر سال، میتواند بهعنوان انگیزهای برای طلاب و علاقهمندان علم عمل کند تا دست به قلم ببرند و به میدان پژوهش قدم بگذارند. خوشبختانه حوزه علمیه خراسان در این مسیر چشمانداز روشن و امیدبخشی داشته است.
مدیر حوزه علمیه خراسان درباره انتخاب پژوهشگر برتر سال نیز گفت: پژوهشگر سال حوزه فردی است که با وجود زندگی در یک روستای دورافتاده و حضور در مدرسه علمیهای کوچک، بهواسطه پشتکار و تلاش بسیار توانست به این جایگاه دست یابد. این نشان میدهد که حتی محدودیتهای جغرافیایی و امکانات کم نمیتواند مانعی برای رسیدن به قلههای علمی باشد. این موفقیت همچنین بیانگر این است که با وجود بسترهای جدید در حوزههای صنعتی و فناوریهای نوین، از جمله فضای مجازی و هوش مصنوعی، مسیرهای نوینی برای پژوهشگران باز شده است.
حجتالاسلام والمسلمین خیاط ضمن تقدیر از همکاران مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان، گفت: امیدواریم این گونه اقدامات و جریانسازیها در حوزه علمیه بتواند جریانی مثبت، رو به جلو و بالنده ایجاد کند.
وی در پایان از تمامی دستاندرکاران که بستر این موفقیتها را آماده کردهاند تشکر کرد.
نظر شما