به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، خانم عزیزاللهی، در اجلاسیه سالانه موسسین، هیأت امنا و مدیران مدارس علمیه خواهران استان قم که در سالن اجتماعات مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم برگزار شد، با اشاره به روایت «القو النعم بحسن مجاورتها والتمسوالزیاده فیها» از امام هادی علیه السلام، عنوان کرد: خداوند را شاکریم در شهر مقدس قم، مدینه بانوی عالمه کریمه، فاطمه معصومه سلام الله علیها، از نعمت عظیم مراجع، فقها، علما و نخبگان در بستر راهبری مدارس علمیه برخورداریم.
وی ادامه داد: مخاطبین اجلاسیه امروز فرهیختگانی با حدود اختیارات وسیع و مسئولیتهای خطیر تعریف شده از هدایت و حمایت تا نظارت همه بعدی، در مدارس علمیه و از خطمشیگذاری در ذیل شاخصه هدایت تا فراهمسازی زمینه تعاملات برون مدرسهای گسترده هستند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران استان قم تصریح کرد: همه این تعاریف ناظر به چشماندازها بوده و انتظار تحقق مرجعیت علمی بانوان بخصوص در مسائل زن و خانواده، ایفاء نقش در حل مسائل مرتبط جامعه و کنشگری فعال را حسب چشم انداز ۱۴۱۴، قوت میبخشد.
وی در رابطه با تعاملات مدیریت استانی با جمع مخاطب بیان کرد: بسیار قدردان و سپاسگزار اعضاء خدوم هیأت امناء و مدیران با اخلاص و پرتلاش مدارس علمیه استان بوده و حسب چند سال گذشته، سیاست خود را فراهمسازی زمینه هر چه بیشتر همکاری، همافزایی، همگرایی و بهرهمندی هر چه بیشتر از ظرفیتها دانسته و پیگیری امورات را وظیفه مهم مجموعه میدانیم.
عزیزاللهی با بیان اینکه نگاه ما به مجموعه هیأت امنا به هیچوجه صرفاً مادی نیست، گفت: مجموعه مدیریت حوزههای علمیه خواهران نسبت به راهبری و عملیاتیسازی مسئولیت در ابعاد محتوایی آموزشی، پژوهشی و فرهنگی مدارس علمیه، چشمداشت و امید افزونتری دارد.
وی در پایان اجلاسیه، نکات متعدد و مفصل مطرحشده از سوی مهمانان را کاملاً جدی و حاکی از دغدغهمندی دانسته و مطالبه یا درخواست اعلام شفاف نتایج بررسی نکات را صحیح و مفید برشمرد.
وی تشکیل کارگروه نمایندگان هیأت امناء مدارس علمیه در مدیریت استان قم و ایجاد کانالهای ارتباطی از جمله اقدامات این مجموعه عنوان کرد و مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم را نسبت به تحقق درخواست استمرار و تکرار جلسات مشابه از سوی مدعوین، متعهد برشمرد.
در ادامه نمایندگان اعضای هیئت امناء و نمایندگان مدیران مدارس علمیه خواهران به بیان نظرات، فعالیتها، مشکلات و دغدغههای خود در خصوص ارتقاء کمی و کیفی برنامهها پرداختند و درباره روند اجرای بهتر برنامههای مدارس در امور مختلف پیشنهاداتی ارائه دادند.
انتهای پیام
نظر شما