به گزارش خبرگزاری حوزه، به مناسبت سالروز عملیات غرورآفرین کربلای پنج بیانیهای بدین شرح صادر کرد. «نوزدهم دی سال ۱۳۶۵ یادآور حماسهآفرینیهای رزمندگان جان بر کف در عملیات غرورآفرین کربلای پنج از گستردهترین نبردهای دوران جنگ تحمیلی و هشت سال دفاع مقدس در منطقه شلمچه و شرق بصره است.
تثبیت و تحکیم خطوط پدافندی ایران در این منطقه راهبردی با بهرهمندی از روحیه جهادی و توان رزمی رزمندگان سلحشور اسلام در کنار فرماندهی و اجرای هوشمندانه طرحها و تکنیکهای پیچیده و کارآمد عملیاتی از دستاوردهای خیرهکننده این عملیات بهیادماندنی است.
بازخوانی و تبیین دقیق و واقعبینانه ابعاد مختلف و نتایج پیروزمندانه این عملیات توسط پیشکسوتان و راویان دفاع مقدس برای نسل جوان و امروزی جامعه در مقطع حساس کنونی که شاهد تحریف و وارونهسازی ناجوانمردانه برخی حقایق دفاع مقدس و مقاومت از سوی دشمنان و بدخواهان ملت بزرگ ایران اسلامی هستیم ، امری مهم و اجتنابناپذیر به نظر میرسد.
با قدری تامل در فضای سیاسی حاکم بر این کره خاکی به ویژه در جغرافیایی پیرامون ایران اسلامی به درستی در خواهیم یافت که جنگ تحمیلی قدرتهای استکباری و زورگو نه تنها به اتمام نرسیده بلکه در اشکال و ابعادی جدید و گستردهتر و با بکارگیری ابزارهای نوین در حال انجام است و ماهیت آن از نبرد سخت در عرصه نظامی و امنیتی به نبردی اقتصادی، شناختی و ترکیبی در عرصههای فرهنگی تغییر شکل یافته است.
تردیدی نیست که با عنایات بیپایان حق تعالی و رهبری حکیمانه و هوشمندانه ولیفقیه زمان حضرت امام خامنهای(مدظلهالعالی) و اتحاد و همدلی مردم و مسئولین،بار دیگر پیروز نهایی این مصاف، ملت بصیر، رشید و ولایتمدار ایران اسلامی خواهد بود تا برگ زرین دیگری در دفترچه رشادتهای میهن عزیزمان ایران ثبت و ضبط شود.
بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان سرافراز این عملیات افتخارآمیز با اشاره به ضرورت تلاش برای حفظ آرمانها و اهداف بلند شهیدان و رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس بر این نکته تاکید دارد که بیشک پشتیبانی و تبعیت از ولایت فقیه به عنوان ستون واحد و استوار جبهه انقلاب اسلامی، اتحاد و همدلی، هوشمندی و درایت در عرصههای مقابله با تهدیدات و خطرات فراروی در پیشرفت و تعالی ایران اسلامی، عمل به وصایای جاودانه حضرت امام راحل (ره) و شهیدان والامقام از جمله سلاحهای پیروزی بخش و رمز تفوق بر جبهه معاندین است.»
انتهای پیام
نظر شما