به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از قزوین، حجت الاسلام اصغرمددی، امروز در دیدار با مدیر حوزه علمیه استان قزوین، معاونین و مدیران مدارس علمیه استان قزوین گفت: تلاش ستاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی این است که بتوانیم به خوبی این بیانیه که از سوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای ملت ایران صادر شده را بیشتر برای اساتید به ویژه طلاب حوزه های علمیه آشنا و اقدامات عملی را به مرحله اجرا و میدانی در آوریم.
حجت الاسلام مددی خاطرنشان کرد: اصلی ترین دغدغه رهبر معظم انقلاب به میدان آوردن مردم و ایجاد یک حرکت منظم مردمی در عرصه های مختلف می باشد واین موضوع را بارها در فرمایشات معظم له بیان نمودند.
وی ادامه داد: دغدغه ها و مطالبات رهبری در این بیانیه در قالب توصیه های هفتگانه با زیبایی تمام در محورهای علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد و معیشت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و مرزبندی با دشمن و در نهایت سبک زندگی تبیین شده است.
حجت الاسلام مددی تصریح کرد: در بیانات حضرت امام خمینی (ره) هست که اگر امور بخواهد اصلاح شود زمام امور به دست مردم باشد.
مسئول طرح ستاد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی عنوان کرد: در راستای تاکید مقام معظم رهبری این ستاد با مدیر حوزه های علمیه کشور (حضرت آیت الله اعرافی دیداری داشتیم و نکات مهمی را برای ایشان بیان نمودیم.
حجت الاسلام مددی بیان کرد: باید امروز حوزه های علمیه در تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بیش از پیش اهتمام جدی داشته باشند.
وی ادامه داد: خوشبختانه حضرت آیت الله اعرافی همیشه مطالبه جدی از این ستاد داشته و حتی سال گذشته نیز حوزه علمیه قزوین جلسات مهمی در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی برگزار نمودند که جای تقدیر است.
وی ادامه داد: رسالت اصلی حوزه های علمیه این است که مدیران و اساتید به مدارس علمیه مراجعه وبا طلاب جلسات مختلف در تبیین و گفتمان سازی بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی داشته باشند.
حجت الاسلام مددی عنوان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی گام برداشتن به سمت تمدن عظیم اسلامی است، و نقش طلاب حوزه های علمیه در تبیین این بیانیه تاثیرگزار است.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب در این بیانیه به چهار عظمت با نامهای انقلاب اسلامی، مسیری که طی شده، چشمانداز انقلاب و رسیدن به تمدن نوین و سرمایه جوان انقلاب اشاره می کنند.
وی اظهار کرد: تببین، ترویج و بازگو کردن لایه های بیانیه گام دوم، اولین وظیفه طلاب حوزه های علمیه است.
حجت الاسلام مددی عنوان کرد: کسانی می توانند این مأموریت را انجام دهند که اولا بیانیه را مطالعه کرده و فهمیده باشند، ثانیا اهداف و آرمان های نظام اسلامی را بشناسند و نیز قدرت بیان گفتاری یا رفتاری یا متنی بیانیه را در قالب کتاب، مقاله، تحلیل و... برای آحاد مردم به ویژه نسل جوان، داشته باشند.
انتهای پیام /
انتهای پیام /
نظر شما