دوشنبه ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
کاربردی بودن محتوای مسابقات معارفی اولویت سال‌های آینده باشد

حوزه/ داور مسابقات معارف قرآنی کریم گفت: سوالات و مجموعه مسابقات باید به گونه‌ای باشد که برای مسابقه‌دهندگان و مخاطبان، کاربردی بوده و نیازهای امروز آنها را برآورده کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام سید مهدی هاشمی در جلسه نقد و بررسی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش معارف قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه که در اداره کل اوقاف قم برگزار شد اظهار کرد: برگزاری مسابقاتی در این ابعاد و با شکوهی که شاهد بودیم، کار بزرگی است که اوقاف قم به خوبی از عهده آن برآمد.

وی افزود: نظم و هماهنگی، اطلاع‌رسانی و تبلیغات، تدوین آیین‌نامه‌ها، پوشش خبری عالی و استقرار دائمی دبیرخانه مسابقات در قم، از جمله ویژگی‌هایی رقابت‌های معارفی هستند.

داور مسابقات معارف قرآن کریم، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه با بیان اینکه محدودیت‌های منابع مالی و ظرفیت‌های زیرساختی وجود داشتند ولی عملکرد اوقاف قم موجب دلگرمی همه فعالان دینی و قرآنی شده است گفت: امیدواریم در سال‌های آینده شاهد برگزاری باشکوه‌تر و بین‌المللی مسابقات باشیم.

وی ادامه داد: بیشتر متسابقین از منابع تعیین شده برای مسابقات رضایت داشتند؛ به عنوان مثال در رشته تفسیر، همواره کتاب «تفسیر نمونه» در طول ۴۵ سال اخیر به عنوان منبع معرفی شده اما پیشنهاد ما این است که طراحی سوالات تغییر کند و محتوامحوری در اولویت قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام هاشمی عنوان کرد: سوالات و مجموعه مسابقات باید به گونه‌ای باشد که برای مسابقه‌دهندگان و مخاطبان، کاربردی بوده و نیازهای امروز آنها را برآورده کند.

داور مسابقات معارفی قرآن کریم افزود: نیاز به تغییرات کلی در فرم و آیین‌نامه‌های اجرایی مسابقات کاملا احساس می‌شود و به عقیده من، نوع ارائه متسابقین باید خطابه‌گونه باشد.

وی به بخش ترجمه عمومی قرآن در مسابقات معارفی اشاره و ابراز کرد: این مسئله باید جدی‌تر مورد توجه قرار بگیرد، تعداد سوره‌های آن افزایش یابد و حتی در فینال مسابقات هم این بخش دیده شود.

حجت‌الاسلام هاشمی با بیان اینکه اصل شرکت در مسابقات معارفی باید مزایایی برای متسابقین به همراه داشته باشد گفت: این مسئله موجب تشویق بیشتر نسل جوان برای ورود به مباحث معارفی خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha