به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از اصفهان، سیزدهم رجب، سالروز میلاد فرخنده حضرت علی (ع)، نه تنها یک رویداد تاریخی، بلکه نماد تجلی عدالت و انسانیت در تاریخ اسلام است، تولد ایشان در کعبه، مقدسترین مکان جهان، نشاندهندهی اراده الهی در انتخاب یک رهبر بینظیر برای امت اسلامی است؛ امام علی (ع) به عنوان نخستین امام شیعیان ، همواره به عنوان الگویی برای عدالت، شجاعت و صداقت شناخته میشود،امام علی (ع) همچنین به عنوان یک معلم بزرگ اخلاق و فلسفه شناخته میشود. سخنان و نهجالبلاغه ایشان، منبعی غنی از آموزههای اخلاقی و اجتماعی است که میتواند راهگشای بسیاری از چالشهای امروز جامعه باشد.
در همین رابطه حجت الاسلام هادی حسینخانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در اصفهان، به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت علی ع ضمن تبریک این روز خجسته، به بیان ویژگیهای ممتاز آن امام همام پرداخت.
وی بیان کرد: حضرت علی (ع) شخصیتی بینظیر با فضایل و ویژگیهای برجسته در تمامی ابعاد بود که یکی از این ویژگیها، قاطعیت و صلابت ایشان در اجرای حق و مبارزه با دشمنان بود.
استاد حوزه افزود: امام علی (ع) ، در عین دلیری و شجاعت در میدان نبرد، برخوردی قاطع و سازشناپذیر با مخالفان داشت، در مقابل، عطوفت و مهربانی ایشان چنان بود که هیچکس تصور نمیکرد این فرد جنگجوی توانمند، تا این حد رئوف و مهربان است و این دو ویژگی متضاد، یعنی قاطعیت و مهربانی، در شخصیت ایشان به گونهای جمع شده بود که تحسین همگان را برمیانگیخت و نمونه بارز آن، رفتار محبتآمیز ایشان با کودکان یتیم بود که با آنان بازی میکردند.
حجت الاسلاموالمسلمین حسین خانی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگیهای حضرت علی (ع)، اخلاص و هدفداری ایشان بود که آن حضرت جز رضایت پروردگار، هیچ هدف دیگری نداشت و به همین دلیل، از سرزنش هیچ سرزنشکنندهای باکی نداشت و تمامی اقدامات و گامهای ایشان در راستای جلب رضایت الهی بود.
وی با اشاره به زندگی ساده و زاهدانه حضرت علی (ع) و رهبر معظم انقلاب، تأکید کرد: الگوگیری مسئولان از این سبک زندگی، میتواند الگویی ارزشمند برای مردم جامعه باشد و از گسترش فساد جلوگیری کند.
استاد حوزه گفت: اگرچه شرایط زمانه با دوران حضرت علی (ع) متفاوت است، اما پرهیز از بهرهمندی از اموال عمومی و سادهزیستی مسئولان، تأثیر بسزایی در مبارزه با فساد و ایجاد اعتماد عمومی خواهد داشت.
حجتالاسلام حسینخانی با یادآوری برخورد قاطع حضرت علی (ع) با برادرش عقیل در مورد بیتالمال، خاطرنشان کرد: این برخورد، مصداق بارزی از عدالت و عدم تبعیض در اجرای قانون است و میتواند مانع از طمعورزی افراد به اموال عمومی شود.
وی در پایان بر لزوم الگوگیری از سبک زندگی ساده و عدالتمحور حضرت علی (ع) در تمام سطوح جامعه تأکید کرد و افزود: در هر جایگاه و مسئولیتی که هستیم، باید حق را بر خواستههای شخصی مقدم بدانیم تا بتوانیم در ریشهکن کردن فساد در جامعه گام برداریم.
نظر شما