شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹
جهاد علمی و تبلیغی در شهر و روستاهای تربت‌حیدریه

حوزه/ مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام‌الله‌علیها) تربت‌حیدریه در ایام البیض سال ۱۴۰۳، همچون سال‌های گذشته، با اعزام بیش از ۵۰ مُبلغ خواهر به مساجد این شهرستان و ۲۰ روستای تابعه، برنامه‌های گسترده‌ای در راستای ترویج معارف دینی برگزار کرد.

فاطمه صنوبری، مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام‌الله‌علیها) تربت‌حیدریه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، از اقدامات گسترده این مدرسه در ایام اعتکاف ۱۴۰۳ خبر داد و اظهار داشت: اعتکاف فرصتی است برای سر فرود آوردن در درگاه پروردگار و طلب بخشش از آن یکتای بی‌همتا، این عبادت سه روزه، فرصتی است تا روح انسان تازه شود و از آلودگی‌های گناه پاک گردد.

وی افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر، اعتکاف در ایام البیض(۱۳، ۱۴ و ۱۵ رجب) در مساجد بزرگ بسیاری از شهرهای ایران، از جمله شهرستان تربت‌حیدریه، به یک سنت مستمر تبدیل شده است.

صنوبری بیان داشت: مدرسه علمیه ریحانه‌الرسول(سلام‌الله‌علیها) با درک اهمیت این ایام و نقش تبلیغی آن، همچون سنوات گذشته در ایام اعتکاف سال ۱۴۰۳ با اعزام بیش از ۵۰ مُبلغ به مساجد مختلف سطح شهر، به ویژه مسجد جامع تربت‌حیدریه، در خدمت مردم ولایتمدار این شهرستان بوده است.

وی اضافه کرد: این مبلغات در قالب برنامه‌های مختلف، همچون گعده‌های معرفتی و اعتقادی، پاسخ‌گویی به سوالات ۲۰۰۰ دانش‌آموز و ۱۰۰۰ بانوی معتکف، بیان احکام و مسائل اعتقادی، معرفی شهدای مقاومت و اجرای مسابقات قرآنی، فعالیت می‌کردند.

مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه ریحانه‌الرسول(سلام‌الله‌علیها) تصریح کرد: علاوه بر اعزام مبلغات مستقر در مساجد، اساتید نیز به صورت ساعتی در مساجد مختلف حضور یافته و جلسات مشاوره، آموزش احکام اعتکاف، و معرفی کتاب‌های مذهبی برگزار کردند.

صنوبری افزود: در کنار این فعالیت‌ها، در مساجد دیگر شهرستان، از جمله مسجد حضرت زینب(سلام‌الله‌علیها) در خیابان آبشار، مسجد امام حسن مجتبی(علیه‌السلام) در رضاشهر، مسجد مهدیه میدان شهدا، و مسجد امام خمینی(ره) در شهرک ولیعصر، اعزام مبلغ و مشاور در زمینه‌های مختلف دینی، اخلاقی و فرهنگی ادامه داشت.

اعزام مبلغان به ۲۰ روستای شهرستان

صنوبری با بیان اینکه مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام‌الله‌علیها) علاوه بر مساجد شهری، در ۲۰ روستای دورافتاده شهرستان نیز نیروهای داوطلب جهادی اعزام کرد، خاطرنشان کرد: این اعزام‌ها در راستای پاسخ‌گویی به نیازهای دینی و اعتقادی مردم این روستاها انجام شده است. از جمله روستاهایی که مبلغات به آن‌ها اعزام شدند می‌توان به بایگ، نسر، الله‌آباد، منظر، فرزق، آغویه، فدرد، حوض سرخ، کاج درخت، اسفیوخ، و بیستقفیزن اشاره کرد.

اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی اعتکاف

وی با بیان اینکه یکی از بخش‌های برجسته برنامه‌های مدرسه علمیه در ایام اعتکاف، آذین‌بندی مساجد، توزیع پک‌های فرهنگی و کتاب‌های معرفتی بود، گفت: کتاب‌های ویژه‌ای تحت عنوان «از چیزی نمی‌ترسم» تهیه و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفت. این کتاب‌ها به همراه دیگر اقلام فرهنگی در بسته‌های آموزشی میان معتکفین توزیع شد.

صنوبری در خصوص برگزاری مسابقات جزخوانی قرآن، جلسات تدبر در قرآن و مشاوره فردی تصریح کرد: هدف از این برنامه‌ها، ترویج آگاهی دینی و تعمیق ارتباط معنوی مردم با قرآن و معارف اهل‌بیت(علیهم‌السلام) بود.

برپایی یادواره شهدای گرانقدر

مسئول تربیتی و تبلیغی مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام‌الله‌علیها) با بیان اینکه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، مراسم یادواره شهدای شهرستان و معرفی رشادت‌های این عزیزان نیز در برخی مساجد برگزار شد، بیان کرد: یادآوری شهدای گرانقدر و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان و معتکفین، یکی دیگر از اهداف ما بود که با همکاری روحانیون و خانواده‌های شهدا انجام شد.

گفتنی است، مدرسه علمیه ریحانه الرسول(سلام‌الله‌علیها) با بیش از ۵۰ مبلغ دینی که در مساجد شهری و روستایی حضور داشتند، در ایام اعتکاف ۱۴۰۳ نقش برجسته‌ای در ترویج معارف دینی، اخلاقی و فرهنگی ایفا کرد.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha