یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۶
امام کاظم(ع) در تمام عمر شریفشان به پرورش انسان‌های مستعد و تربیت شاگردان مشغول بودند

حوزه/ گودرزی گفت: امام کاظم(ع) لحظه‌ای از تلاش‌های مستمر خود در مسیر تبلیغ دین و گسترش فرهنگ اسلام، تبیین و تشریح معارف و احکام الهی، پرورش انسان‌های مستعد و تربیت شاگردان والامقام و شاخص، مبارزه بی‌امان با حاکمان جور و ستم و غاصبان خلافت کوتاهی ننمودند.

خانم سوسن گودرزی مدیر مدرسه علمیه مهدیه خنداب، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، اظهار داشت: امام موسی بن جعفر(ع) معروف به کاظم و باب الحوائج و عبد صالح در۷ صفر سال ۱۲۸ قمری متولد و در ۲۵ رجب سال ۱۸۳ قمری در زندان هارون الرّشید عبّاسی در ۵۵ سالگی به دستور او مسموم و به شهادت رسیدند و مرقد شریفشانن در کاظمین نزدیک بغداد می‌باشد.

وی افزود: امام موسی بن جعفر(ع)، زندگی پر فراز و نشیبی را در عصر ستم عباسیان گذراندند، ایشان که به دلیل بردباری و خویشتن‌داری لقب کاظم را به خود گرفتند، در طول عمر پربرکتشان، نقش مهمی در حفظ و گسترش اسلام ایفا کردند.

مدیر مدرسه علمیه مهدیه خنداب، یادآور شد: ایشان که براساس تقدیر الهی، قرار بود پس از پدر بزرگوارشان امامت امت را به عهده بگیرند، تحت تربیت فوق‌العاده امام صادق(ع) مراحل رشد و کمال را پشت سر گذاشتند و مرحله نوجوانی و جوانی را طی نمودند، به گونه‌ای که تا آخر عمر، جلال و جمال الهی در صورت و سیرتشان مشهود بود.

ابراز کرد: دوران سی و پنج ساله امامت موسی بن جعفر(ع) مصادف بود با اوج قدرت حکومت بنی عباس و هم‌زمان با چهار تن از حاکمان عیّاش و خون‌آشام عباسی به‌نام‌های منصور دوانیقی، مهدی عباسی، هادی عباسی و هارون الرشید که حضرت نیز به فراخور شرایط زمانیِ حساسِ هر یک، وظیفه سنگین امامت و هدایت امّت را به بهترین شکل ممکن به دوش کشیدند.

گودرزی تصریح کرد: اگر چه با حوادث سهمگین و خونینی همچون واقعه فخ و شهادت مظلومانه گروهی از آل علی(ع) روبرو شدند، ولی لحظه‌ای از تلاش‌های مستمر خود در مسیر تبلیغ دین و گسترش فرهنگ اسلام، تبیین و تشریح معارف و احکام الهی، پرورش انسان‌های مستعد و تربیت شاگردان والامقام و شاخص، مبارزه بی‌امان با حاکمان جور و ستم و غاصبان خلافت کوتاهی ننمودند.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha