سه‌شنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸
دین نرم‌افزار یک زندگی خوب است

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) تهران با توضیح کارکرد دین در زندگی بشر ابراز داشت: اسلام دین زندگی است، در صحیفه سجادیه تمام برنامه‌های زندگی مطرح شده است، سیاست‌های اقتصادی، مباحث جمعیت و فرزندآوری بیان شده است و در واقع صحیفه سجادیه کلاس مهارت زندگی است که در دعای مکارم الاخلاق بر همخوانی دین و زندگی تأکید شده است و دین و زندگی نمی‌تواند دو مقوله جدا از هم باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از تهران، معصومه سادات صادقی مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) تهران در نشست صحیفه سجادیه که در مدرسه علمیه الزهرا(س) تهران برگزار شد، با بیان نقش دین در زندگی بشریت اظهار داشت: دین نرم افزار یک زندگی خوب است، صحیفه سجادیه کلاس مهارت زندگی است. در دعای مکارم الاخلاق دین و زندگی دو مقوله جدا از هم نیستند. این نگاه غلطی است که گفته شود دینداری با زندگی بشر سازش ندارد. بحث آخرت و بزرگی آخرت دلیل بر بی ارزشی زندگی در دنیا نیست. باید این زندگی دنیایی به سلامت طی شود تا آخرت خوبی داشته باشیم. مقام معظم رهبری هر سال را با مضامین اقتصادی نام گذاری می نمایند چرا ایشان این کار می کنند؟ آیا در نگاه ایشان دنیا دوستی وجود دارد؟ خیر بلکه دیدگاه ایشان زندگی بر پایه دین است.

مدیر مدرسه علمیه الزهرا(س) تهران ادامه داد: دو نگاه در مورد دین وجود دارد، یک نگاه غرب و سکولاریسم است که اصلا بحث دین و نگاه دینی در آن وجود ندارد و نگاه دومی که وجود دارد این است که وقتی دلمان برای معنویت تنگ شد سراغ دین برویم، که در این حالت دین تبدیل به دلگرمی انسان می شود. نقش دین در زندگی ما چیست؟ آیا بحث فوق العاده زندگی است و یا همان دلتنگی معنوی است؟ و یا اصل زندگی را تشکیل می دهد؟ کدامیک از دو نگاه صحیح است؟ آیا دین ضد زندگی است یا فوق العاده زندگی؟

وی با توضیح کارکرد دین در زندگی بشر ابراز داشت: اسلام دین زندگی است، در صحیفه سجادیه تمام برنامه های زندگی مطرح شده است، سیاست های اقتصادی، مباحث جمعیت و فرزند آوری بیان شده است و در واقع صحیفه سجادیه کلاس مهارت زندگی است که در دعای مکارم الاخلاق بر همخوانی دین و زندگی تاکید شده است و نمی تواند دین و زندگی دو مقوله جدا از هم باشند.

استاد حوزه علمیه خواهران با توضیح مختصر از کتاب صحیفه سجادیه گفت: دین نرم افزار یک زندگی خوب است. کتاب صحیفه سجادیه، کتاب زندگی است و فقط کتاب دعا نیست. مباحث اقتصادی را در دعای ۴۴ صحیفه سجادیه و دعای ۳۰ از آثار روانی قرض گرفتن را حضرت سجاد(ع) بیان فرموده اند. دعاهای ۳۲ در بحث قناعت، شکر و یقین در دعای ۴۹ به طور کامل و جامع ذکر شده است که این موارد فقط برای زندگی دنیایی است و انسان می تواند با بکار گیری این دستورات از مشکلات فردی و اجتماعی رهایی پیدا کند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha