دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۵۵
قم همچنان قلب تپنده انقلاب اسلامی

خیابان‌های قم امروز پر از پرچم‌های سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران، شعارهای استکبارستیزانه و فریادهای وحدت و همبستگی بود. حضور پرشور طلاب، اساتید حوزه، خانواده‌های شهدا، دانشجویان، دانش‌آموزان و بازاریان در کنار اقشار مختلف مردم، جلوه‌ای از وحدت و عزم ملی را به نمایش گذاشت و نشان داد که این شهر همچنان قلب تپنده انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، شهر مقدس قم به عنوان خاستگاه انقلاب اسلامی، هر ساله در ۲۲ بهمن صحنه حضور پرشور و حماسی شهروندان است تا پایبندی‌ خود را به آرمان‌های انقلاب نشان بدهند. مردم شهر قیام و اجتهاد، امروز نیز با حضور گسترده خود در راهپیمایی، بر تداوم راه امام خمینی (ره) و حمایت از ولایت فقیه تأکید کردند.

خیابان‌های قم امروز پر از پرچم‌های سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران، شعارهای استکبارستیزانه و فریادهای وحدت و همبستگی بود. حضور پرشور طلاب، اساتید حوزه، خانواده‌های شهدا، دانشجویان، دانش‌آموزان و بازاریان در کنار اقشار مختلف مردم، جلوه‌ای از وحدت و عزم ملی را به نمایش گذاشت و نشان داد که این شهر همچنان قلب تپنده انقلاب اسلامی است.

خبرنگار خبرگزاری حوزه در حاشیه برگزاری این جشن ملی به سراغ چند تن از شرکت‌کنندگان در راهپیمایی رفته و از انگیزه‌ها، ضرورت‌ها و چرایی حضورشان در این راهپیمایی پرسیده است.

بقای انقلاب به روشنگری و تبیین حوزویان وابسته است

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا موسوی استاد حوزه با اشاره به اینکه ۲۲ بهمن نه فقط یک مناسبت تاریخی بلکه نماد تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب، امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای انقلاب است، عنوان می‌کند: حضور مردم در این روز، نشان‌دهنده حفظ وحدت ملی و حمایت از ارزش‌های اسلامی و انقلابی است.

وی می‌گوید: دشمنان انقلاب اسلامی همیشه سعی کرده‌اند این حضور را کمرنگ جلوه دهند، اما مردم هم همیشه نشان داده‌اند که با بصیرت و آگاهی در صحنه هستند. راهپیمایی ۲۲ بهمن تجلی اقتدار ملی و پشتیبانی از ولایت فقیه است.

حجت‌الاسلام موسوی، حضور علما و طلاب در راهپیمایی ۲۲ بهمن را دارای اهمیت ویژه‌ای می‌داند و می‌گوید: حوزه‌های علمیه نقش محوری در شکل‌گیری، پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی داشته‌اند و انقلاب اسلامی ایران با هدایت علما و روحانیت مبارز به ثمر نشسته است و امروز هم بقای انقلاب اسلامی به روشنگری و تبیین حوزویان وابسته است.

به عقیده این استاد حوزه، حضور پرشور طلاب و اساتید حوزه در این راهپیمایی، نشانه‌ای از پایبندی آنان به آرمان‌های امام خمینی (ره)، حمایت از ولایت فقیه و دفاع از استقلال و هویت اسلامی کشور است. این حضور، به عنوان الگویی برای سایر اقشار جامعه، سبب تقویت روحیه انقلابی آنان نیز می‌شود.

حجت‌الاسلام موسوی تاکید می‌کند: از سوی دیگر، راهپیمایی ۲۲ بهمن فرصتی برای علما و طلاب است تا با تعمیق ارتباط خود با مردم، نقش هدایت‌گری و روشنگری را به بهترین شکل ایفا کنند.

به بیان وی، دشمنان انقلاب اسلامی همواره تلاش کرده‌اند تا رابطه مردم و روحانیت را کمرنگ جلوه دهند، اما حضور گسترده حوزویان در این مراسم، نشان‌دهنده پیوند ناگسستنی حوزه و ملت است. شرکت علما و طلاب در این راهپیمایی، به معنای تأکید بر ارزش‌های اسلامی، عدالت‌خواهی، مبارزه با استکبار جهانی و تقویت هویت دینی جامعه است.

نقش در حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی

خانم محدثه کاشی دانشجوی دانشگاه قم که خانواده او ساکن استان اصفهان هستند نیز در گفتگو با خبرنگار حوزه در پاسخ به این پرسش که جوانان و دانشجویان چرا باید در این راهپیمایی حضور داشته باشند؟ می‌گوید: جوانان همیشه پیشگام تحولات مهم در تاریخ بوده‌اند و انقلاب اسلامی هم با نقش‌آفرینی ویژه دانشجویان به پیروزی رسید.

وی تاکید می‌کند: امروز هم دانشجویان نقش مهمی در حفظ و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارند.

خانم کاشی، راهپیمایی ۲۲ بهمن را فرصتی برای اثبات این گزاره می‌داند که دانشجویان ایران همچنان پایبند ارزش‌های انقلاب و استقلال کشورند. وی خاطرنشان می‌کند: حضور پرشور جوانان و دانشجویان یک نمایش قدرت مردمی است که به دنیا اعلام می‌کند ملت ایران همچنان استوار و مقاوم در برابر تهدیدات استکبار جهانی ایستاده است.

اجازه تضعیف کشور را به هیچ دشمنی نمی‌دهیم

رضا محمدی، کارمند یکی از ادارات قم که همراه با خانواده‌اش در راهپیمایی حضور شرکت کرده در سخنانی می‌گوید: من به‌عنوان یک کارمند معتقدم که انقلاب اسلامی زمینه رشد و پیشرفت کشور را فراهم کرده است.

وی با اشاره به اینکه ملت ایران در سایه انقلاب اسلامی به پیشرفت‌های علمی، اقتصادی و سیاسی زیادی رسیده‌اند، تاکید می‌کند: حضور ما در راهپیمایی یک پیام روشن به دشمنان می‌دهد: «اینکه ما پشت کشور و نظام‌مان هستیم و اجازه تضعیف آن را به هیچ دشمنی نمی‌دهیم.»

این در حالی است که حضور نسل سومی‌ها و چهارمی‌ها نیز در راهپیمایی امروز مردم قم بسیار پررنگ است و جلوه‌های زیبایی به مسیر راهپیمایی داده است.

من آمده‌ام تا نشان دهم انقلاب‌مان را دوست دارم

امیررضا هاشمی دانش‌آموز پایه دهم مدرسه بعثت است. او که همراه والدین خود است و کالسکه خواهر نوزادش نیز هدایت می‌کند، در پاسخ به این سوال که چرا فکر می‌کنی باید در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کنی پاسخ جالبی می‌دهد: «من آمده‌ام تا نشان دهم انقلاب‌مان را دوست دارم.!»

امیررضا می‌گوید: حضور ما دانش‌آموزان به این معناست که قدردان فداکاری‌های نسل‌های قبل هستیم و اجازه نمی‌دهیم دشمنان کشورمان را تضعیف کنند.

به گفته وی، دانش‌آموزان آینده‌سازان این کشورند و باید در کنار خانواده‌های خود در این جشن ملی شرکت کنند.

باید گفت که از نگاه اقشار مختلف مردم قم، حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن یک وظیفه ملی و دینی است که علاوه بر نمایش وحدت، پیام استقامت ملت ایران را به دنیا مخابره می‌کند. از علما و طلاب گرفته تا کارمندان و بازاریان و دانشجویان و دانش‌آموزان و زنان خانه‌دار، همه در این راهپیمایی حضور داشتند تا پشتیبانی خود از انقلاب اسلامی و وفاداری‌شان به خون پاک شهدا را نشان بدهند.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha