به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، هفتمین نشست تخصصی کمیته افکارسنجی و رصد شاخصهای فرهنگی استان آذربایجان شرقی، روز یکشنبه اول اسفندماه، به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی این استان برگزار شد.
در این نشست، اعضای کمیته و مسئولان قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی حضور داشتند و درباره اهداف و برنامههای این قرارگاه در حوزههای اجتماعی و فرهنگی بحث و تبادل نظر کردند.
داود طالبی، مسئول قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی، در این نشست با اشاره به رسالتهای این قرارگاه، اظهار داشت: هدف ما ایجاد حرکت عمومی در جامعه برای تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیبهای اجتماعی است، رویکرد ما سالمسازی زیستبوم اجتماعی با تمرکز بر محلات است.
وی افزود: توانمندسازی گروههای مردمی در محلات، شناسایی دقیق نقاط آسیبپذیر و استفاده از ظرفیتهای مردمی و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی، از دیگر اهداف اصلی قرارگاه است.
طالبی با اشاره به فعالیت قرارگاه در هشت محله شهر تبریز، اظهار کرد: برای ایجاد تحول در محلات، تنها پرداختن به معنویت و اخلاق کافی نیست و باید به ۱۰ عرصه مختلف از جمله اقتصاد، معیشت، سبک زندگی، هویت، امنیت، حقوقی، قضایی، بهداشت، سلامت و مسائل علمی و تربیتی توجه کرد.
وی از تهیه شناسنامه برای هر یک از محلات هدف خبر داد و گفت: در این شناسنامهها، وضعیت موجود هر محله در تمامی عرصهها ثبت شده است، حل مسائل محلات باید با مشارکت کنشگران محلی و استفاده از ظرفیتهای مردمی انجام شود تا بتوان به کمک حاکمیت، مشکلات را برطرف کرد.
در ادامه این نشست، محمد میرزاخانی، مدیر گروه جامعهشناسی پژوهشکده توسعه و برنامهریزی جهاددانشگاهی، پروپوزال طرح شناسایی اولویتهای مسائل فرهنگی و اجتماعی استان را ارائه کرد و این طرح توسط اعضای کمیته مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
همچنین، مدل و روش قرارگاه تحول اجتماعی در رابطه با رصد و سنجش افکار عمومی و نیز مدل شناخت صحنه و شناسایی آنلاین و بهروز این قرارگاه، در جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام. /
نظر شما