دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۷
حوزه علمیه قم ظرفیت عظیمی برای آموزش و پرورش است

حوزه/ حوزه علمیه قم فرصت بسیار استثنایی برای آموزش و پرورش است؛ موقعیت جغرافیایی استان قم و نزدیکی به پایتخت، گذرگاه ۱۷ استان کشور بودن و مهاجر پذیر بودن این شهر، فرصت های زیادی را در اختیار قرار داده که باید از آن بهره برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، علی اکبر صفرپور رئیس اقشار فرهنگیان فرهیخته جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم در نشست هفتگی این جمعیت که در سالن جلسات فرهنگسرای جوان برگزار شد گفت: امروزه آموزش و پرورش ثروتمندترین نهاد در جمهوری اسلامی است، ثروتمند یعنی برخورداری از سرمایه های انسانی لایزالی از قشر معلمان، دبیران و دانش آموزان که به برکت جمهوری اسلامی در این وزارتخانه وجود دارد که در هیچ اداره ای نیست، این سرمایه های الهی حقیقتا یک نعمت بسیار بزرگ است.

وی افزود: این نهاد گسترده ترین نهادی است که مستقیما با خانواده ها در ارتباط تنگاتنگ است چرا که خانواده ها مدام با معلم و مدرسه فرزندانشان سر و کار دارند؛ در قم بیش از ۱۷ هزار معلم و فرهنگی داریم که این سرمایه ها در هیچ جای دیگری وجود ندارد؛ بیش از ۳۱۵ هزار دانش آموز پرانرژی در قم داریم و مجموعه ای را شکل داده اند که جزو ثروتمندترین و پرارتباط ترین نهاد در استان و کشور است.

رئیس اقشار فرهنگیان فرهیخته جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم خاطرنشان ساخت: ما در شهر مقدس قم از یکصد کشور دانش آموز داریم که فرصت های زیادی برای استان و آموزش و پرورش آن ایجاد کرده است.

صفرپور ادامه داد: بیشترین کار فرهنگی امروزه از سوی معلمان و مدارس انجام می شود، برگزاری هزاران نماز جماعت روزانه در مدارس به برکت کار فرهنگی معلم ها و مدارس است، آموزش و پرورش هم خودش کار فرهنگی بزرگ انجام می دهد هم اینکه بزرگترین صادرکننده نیروی انسانی به سایر مجموعه هاست و این موضوع در اول انقلاب نیز نمود بیشتری داشت.

رئیس اقشار فرهنگیان فرهیخته جمعیت حامیان انقلاب اسلامی استان قم تاکید کرد: آموزش و پرورش قم از نیروهای باسواد و خبره ای که سرمایه های زیادی هستند بهره مند است که باید از آنها استفاده کند؛ زمان دفاع مقدس شاهد بودیم که حتی فرماندهان اکثراً جوانان بودند، لذا الان نیز لازم است از این قشر استفاده بیشتری کنیم که تحقق این امر مهم نیاز به مدیران برنامه محور دارد.

صفرپور با بیان اینکه مسائل فرهنگی زمان بر است، ابراز داشت: آموزش و پرورش باید برنامه بلندمدت برای مسائل فرهنگی داشته باشد؛ مسئولان کشور هم بدانند هزینه کردن برای آموزش و پرورش هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری است چرا که آموزش و پرورش محل تربیت و صدور مدیران متعهد و متخصص است.

وی تصریح کرد: تربیت نسل‌ در تراز انقلاب اسلامی، یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های نیروهای فرهنگی انقلاب در آموزش و پرورش است. تربیت تمام‌ ساحتی مهم‌ترین وظیفه است و تحقق این امر تنها با عمل به سند تحول بنیادین که مورد تاکید مقام معظم رهبری می باشد ممکن خواهد بود. این سند بر تربیت نسل نو در ابعاد مختلف و رشد متوازن و متعادل در همه ساحت‌های تربیتی تأکید دارد.

صفرپور تاکید کرد: نباید جایگاه معلم خدشه دار شود، باید معلمی را به جایگاه اصلی خود برگردانیم و دولت حقیقاً به مسائل معیشتی این قشر از جامعه توجه جدی داشته باشد؛ اگر می خواهیم چند هزار مسئله تعلیم و تربیت را حل کنیم ضرورت دارد ابتدا آرمان و مأموریت آموزش و پرورش را بازنگری و در جهت نوآوری در روش و آموزش مدرسه محور به ارتقای جایگاه معلم و در نتیجه پرورش انسانهای شایسته برای ایران اسلامی بپردازیم .

وی در پایان گفت: حوزه علمیه قم فرصت بسیار استثنائی برای آموزش و پرورش است؛ موقعیت جغرافیایی استان قم و نزدیکی به پایتخت، گذرگاه ۱۷ استان کشور و مهاجر پذیر بودن این شهر در کنار آسیب های احتمالی آن، فرصت های زیادی را در اختیار قم قرار داده است که باید از آن بهره برد.

انتهای پیام

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha