سه‌شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
اعزام ۱۸۴۰نفر از طلاب حوزه علمیه خراسان به مناطق عملیاتی جنوب کشور

حوزه/ حجت‌الاسلام‌ محمدی گفت: اعزام ۱۸۴۰نفر از طلاب، اساتید، ایثارگران و خانواده‌های ایشان به مناطق عملیاتی جنوب کشور در قالب ۴۶کاروان راهیان نور با موفقیت به پایان رسید.

حجت‌الاسلام‌ عباس محمدی، مدیر اخلاق و فرهنگ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در مشهد، از پایان موفقیت‌آمیز اعزام ۴۶ کاروان راهیان نور این حوزه به مناطق عملیاتی جنوب کشور خبر داد.

وی ضمن تأکید بر اهداف عمیق معرفتی و تربیتی این سفر معنوی، اظهار داشت: به لطف حضرت حق و عنایات ویژه حضرت ولی‌عصر(عج)، عملیات اعزام راهیان نور به همت معاونت فرهنگی تربیتی حوزه علمیه خراسان و با تلاش مستمر اداره فرهنگی تبلیغی واحد خواهران و بسیج طلاب خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، با حضور بیش از ۱۸۴۰ نفر از طلاب، اساتید، ایثارگران و خانواده‌های ایشان با موفقیت به پایان رسید.

حجت‌الاسلام محمدی تأکید کرد: این اعزام در قالب ۴۶ کاروان و با هدف تجدید عهد با آرمان‌های شهدا و امام شهدا انجام شد.

تقویت مسیر خودسازی و تهذیب نفس

مدیر اخلاق و فرهنگ معاونت فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خراسان با نگاهی به پیامدهای اثرگذار این سفر برای طلاب، خاطرنشان کرد: این حرکت، فرصتی کم‌نظیر برای تجدید روحیه ایثار، از خودگذشتگی و آشنایی عمیق‌تر با پیام شهدا بود، امیدواریم این توشه معرفتی و معنوی، زمینه‌ای برای ارتقای تهذیب نفس، تقویت خودسازی و عملکرد دینی طلاب در مسیر رسالت عظیم تبیین معارف نورانی اسلام و انقلاب اسلامی باشد.

حجت‌الاسلام‌ محمدی، از تمامی دست‌اندرکاران و عوامل این حرکت ارزشمند که در تحقق این عملیات معنوی سهمی داشتند، قدردانی کرد و بر اهمیت استمرار چنین برنامه‌هایی تأکید کرد.

انتهای پیام. /

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha